Οι κορυφαίες στιγμές στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Ανανεώθηκε:
bet365-arthro-gia-mountial

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα τραβήξει αναμενόμενα όλη την προσοχή των φίλων του ποδοσφαίρου. Και φυσικά όσων ασχολούνται με το στοίχημα!

Το τουρνουά θα πρωταγωνιστεί στα προγνωστικά όλο το υπόλοιπο διάστημα και θα προσφέρει εικόνες που σίγουρα θα συζητηθούν. Όπως ακριβώς έχει γίνει και στις προηγούμενες διοργανώσεις.

Κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές σε Παγκόσμιο Κύπελλο αναφέρει μεγάλη διεθνής έρευνα σε φιλάθλους της bet365. H δημοφιλής στοιχηματική εταιρία ρώτησε τους παίκτες της σε διάφορες χώρες και οι απαντήσεις τους έχουν το ενδιαφέρον τους. Πάμε να τις δούμε!

Ο Ζιντάν στην κορυφή

Στην πρώτη θέση μεταξύ των ερωτηθέντων βρέθηκε ένα περιστατικό από την πρόσφατη ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η κεφαλιά του Ζινεντίν Ζιντάν στον Μάρκο Ματεράτσι το 2006 ψηφίστηκε ως η καλύτερη στιγμή σε Παγκόσμιο Κύπελλο με μέσο ποσοστό 17.82%.

Στη Γερμανία και τη Βραζιλία, μάλιστα, έπιασε πολύ υψηλά ποσοστά, 26.67% και 17.83% αντίστοιχα.

Ο αξέχαστος Μαραντόνα

Στιγμές με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, επίσης, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στη διοργάνωση, αναμενόμενα ήταν ψηλά στις προτιμήσεις. Τόσο το επονομαζόμενο “Γκολ του αιώνα”, όταν πέρασε… σχεδόν όλη την ομάδα της Αγγλίας (ποσοστό 14.35%), αλλά και το επίσης πασίγνωστο τέρμα με το “Χέρι του Θεού” στο ίδιο ματς το 1986 (ποσοστό 13.53%).

Όπως θα περίμενε κανείς, περισσότεροι από τους μισούς Αργεντίνους που απάντησαν ψήφισαν το πρώτο στιγμιότυπο από τα δύο με 53.85%, αλλά και το δεύτερο ήταν δημοφιλές με 33.14%.

Οι υπόλοιπες στιγμές που ξεχωρίζουν

Άλλες αξιοσημείωτες αναφορές είναι ο πανηγυρισμός του Ροζέ Μιλά το 1990, που έλαβε 6.37%. Αλλά και η περίφημη κίνηση του Γιόχαν Κρόιφ το 1974 με στροφή 180 μοιρών σε ποσοστό 5.24%, η οποια στην Ολλανδία πήρε φυσικά μεγάλο ποσοστό, στο 33.33%.

Οι Άγγλοι θυμούνται αναμενόμενα το Μουντιάλ του 1966 και το “αμφισβητούμενο” γκολ του Τζεφ Χερστ στον τελικό, που τους χάρισε τον τίτλο κόντρα στη Γερμανία. Το ψήφισαν ως πιο δυνατή στιγμή σε ποσοστό 26.55%.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που δεν ξεχωρίζουν, πάντως, κάποια ιδιαίτερη στιγμή. Σε ποσοστό 11.94% συνολικά από όλους που συμμετείχαν στην διεθνή έρευνα σε φιλάθλους της bet365.

Για τις καλύτερες προσφορές* Παγκοσμίου Κυπέλλου και ειδικά παικτών, επισκεφτείτε τη σελίδα με τις προσφορές* για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 της bet365.
Η διεθνής έρευνα σε φιλάθλους από την bet365 έχει τροφοδοτηθεί από δεδομένα έρευνας που συλλέχθηκαν από το Censuswide.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Tags: