Οι Γκιλμάρτιν και Μπερνς στο Αυστραλιανό Poker Hall of Fame!

Ανανεώθηκε:
ποκερ αυστραλία

Είναι πλέον παράδοση, στο ξεκίνημα της Day 2 στο τουρνουρά Aussie Millions, τα μέλη του Αυστραλιανού Poker Hall of Fame να πρωταγωνιστούν, αναγνωρίζοντας το ταλέντο ποκερ στη χώρα. Ο πρωταθλητής του 2005 WSOP Main Event Τζο Χάσεμ ήταν εκεί για να καλωσορίσει δύο ακόμη άτομα για το 2020.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη σκηνή ανέβηκαν μαζί του τα μέλη του HOF Ντέιβιντ Γκορ, Μπίλι Αργυρός, Τόνι Τζι και Γκραντ Λέβι και όλοι μαζί ανακοίνωσαν τα νέα δύο μέλη. H Λυν Γκιλμάρτιν και ο Κέιλ Μπερνς θα είναι τα νέα μέλη του club.

“Γνωρίζω αυτή την κοπέλα από τότε που ξεκίνησε να δουλεύει εδώ στο Crown” είπε ο Χάσεμ για την Γκιλμάρτιν. “Πάντα είναι χαμογελαστή, αγαπά το πόκερ, αγαπά τους ανθρώπους και είναι ένας υπέροχος άνθρωπος”

Όταν η Γκιλμάρτιν ανέβηκε στη σκηνή ευχαρίστηκες τα μέλη του Hall of Fame που βρέθηκαν εκεί για να την καλωσορίσουν. “Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτούς τους θρύλους του πόκερ” δήλωσε η ίδια. “Το timing αυτής της εκδήλωσης έχει πολύ ξεχωριστό χαρακτήρα για μένα, διότι ποτέ δεν ήμουν πιο υπερήφανη που ανήκω σε αυτή την κοινότητα.

Με καταγωγή από τη Μελβούρνη, η Γκιλμάρτιν μπήκε στο χώρο του πόκερ το 2008 όταν εργαζόταν στο τμήμα marketing του Crown Casino. Από τότε άρχισε να παρουσιάζει το Victorian Poker Championship και το PokerNews Cup και από το 2009 άρχισε να καλύπτει τηλεποτικά και το WSOP.

Γίνεται μόλις η δεύτερη γυναίκα που μπαίνει στο Αυστραλιανό Poker Hall of Fame, μετά τη Μάρσα Βάγκονερ.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε ο Κέιλ Μπερνς. “Ξεκίνησα να παίζω πόκερ όταν έγινα 18 χρονών. Μόλις είχα τελειώσει το Λύκειο και εδώ ξεκίνησαν όλα για μένα. Δεν πίστευα ότι μπορούσα να συντηρηθώ μέσω του πόκερ, απλά ήταν ένα παιχνίδι που αγαπούσα πολύ και μου άρεσε η ανταγωνιστικότητα ανάμεσα στους πάικτες. Απλά ήθελα να κερδίσω ώστε να πληρώσω το πανεπιστήμιό μου.” δήλωσε ο Μπερνς.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ