Netbet: Όλα για την πρόκριση στην Τούμπα

Ανανεώθηκε:
Netbet logo

Τα ψέματα τελείωσαν για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται την Λίνκολν και καλείται να πάρει τη νίκη προκειμένου να συνεχίσει στο Conference League.

Με πλήθος από αγορές και ειδικά στοιχήματα μπορείτε να βρείτε το παιχνίδι στην νετβετ, η οποία έχει ετοιμάσει ένα πλήρεις προϊόν για τον αγώνα της Ελληνικής ομάδας!

ΠΑΟΚ – Λίνκολν στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δικέφαλος ισοβαθμεί με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στη 2η θέση και υστερεί κατά ένα τέρμα στη διαφορά τερμάτων! Σε περίπτωση που πάρει καλύτερο αποτέλεσμα από τους Σλοβάκους, οι οποίοι δοκιμάζονται στην έδρα της ήδη περασμένης και 1ης Κοπεγχάγης, τότε θα πάρει αυτός το εισιτήριο. Αν κερδίσουν αμφότεροι, τότε η ομάδα του Λουτσέσκου θα πρέπει να καλύψει και τη διαφορά τερμάτων!

Κοινώς… νίκη με πολλά γκολ για να είναι σίγουρος χρειάζεται ο ΠΑΟΚ. Πρώτα από όλα πρέπει να κερδίσει τον κακό του εαυτό, αυτόν που τον έχει κρατήσει εδώ και πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις μακριά από τις νίκες, με απολογισμό δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Το συγκρότημα του Λουτσέσκου προφανώς και είναι το φαβορί, απέναντι σε μία Λίνκολν που δεν έχει τίποτα να χάσει, αλλά ποιοτικά υστερεί εμφανώς. Η απόδοση του άσσου δεν είναι καν άξια αναφοράς, στα γκολ το Over 3.5 προσφέρεται στο 1.73 και το Over 4.5 στο 2.55.