Νέα εταιρεία μπαίνει στην ελληνική αγορά – Ποια είναι;

Ανανεώθηκε:
νεα εταιρεια ελλαδα

Ένας νέος “παίκτης” έλαβε άδεια από την ΕΕΕΠ και το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει να δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά των τυχερών παιχνιδιών. Με ανακοίνωσή της η εταιρεία γνωστοποίησε την ευτυχή κατάληξη της διαδικασίας αδειοδότησης και έδωσε το στίγμα της για τα σχέδια τα οποία έχει καταστρώσει για την Ελλάδα.

Ο λόγος για την Gaming Corps AB, η οποία είναι εταιρεία δημιουργίας software και έλαβε άδεια από την ΕΕΕΠ να δραστηριοποιηθεί και στη χώρα μας. Από το 2020, μάλιστα, έχει άδεια από την MGA, γεγονός το οποίο της έχει επιτρέψει να απλώσει τα δίχτυα της στα μεγαλύτερος μέρος των ευρωπαϊκών αγορών που έχουν ρυθμιστεί, φτάνοντας, πλέον, και η σειρά της χώρας μας.

➡️ Δώρο* Έκπληξη ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ | 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Σχετικά με το νέο βήμα της εταιρείας, ο CEO της, Γιούχα Καούπινεν, τόνισε: “Το γεγονός ότι αποκτούμε μία ακόμη άδεια σε μία ρυθμισμένη αγορά, αποτελεί μεγάλο βήμα για εμάς. Μπορούμε να διαθέσουν ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο των παιχνιδιών μας, με την εταιρεία μας να έχει ήδη φτάσει σε συμφωνίες με συνεργάτες οι οποίες εκτιμούμε ότι καλύπτουν το 80% περίπου της συνολικής αγοράς τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα”.

Ποια είναι η Gaming Corps AB

Η Gaming Corps AB είναι μια ανώνυμη εταιρεία εισηγμένη στην αγορά Nasdaq First North Growth με την ένδειξη GCOR με κωδικό ISIN SE0014694691. Αποτελεί μια εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών που εδρεύει στην Ουψάλα της Σουηδίας και έχει παραρτήματα στο Smart City της Μάλτας και στο Κίεβο της Ουκρανίας. Η επιχειρηματική ιδέα της Gaming Corps είναι να αναπτύξει πρωτότυπο περιεχόμενο για Gaming και iGaming, εξυπηρετώντας τον επιλεκτικό παίκτη με εξειδικευμένα βιντεοπαιχνίδια και premium παιχνίδια καζίνο. Ο Πιστοποιημένος Σύμβουλος της Gaming Corps είναι η Eminova Fondkommission AB.

Με πληροφορίες από το gamingcorps.com