Μουντιάλ 2022 Καθυστερήσεις: Τι ισχύει, οι εξηγήσεις του Κολίνα

Ανανεώθηκε:
μουντιαλ-κολινα-καθυστερησεις

Το Μουντιάλ 2022 έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας με σπουδαίες αναμετρήσεις να διεξάγονται καθημερινά. Ωστόσο, τα πολλά λεπτά καθυστερήσεων στα πρώτα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχουν προκαλέσει εντύπωση όπως και τα προγνωστικα μουντιαλ 2022, με τον Πιερλουίτζι Κολίνα, να παίρνει θέση, εξηγώντας γιατί συμβαίνει αυτό. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα παιχνίδια της 2ης ημέρας του Μουντιάλ 2022, τα λεπτά καθυστερήσεων ξεπέρασαν τα δέκα λεπτά, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά μετά το 1966. Κάτι που φυσικά έχει προκαλέσει εντύπωση, με τον Κολίνα να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους τα λεπτά των καθυστερήσεων είναι τόσα πολλά. 

Μακροχρόνια Στοιχήματα Μουντιάλ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μιλώντας στο ESPN ο πρόεδρος διαιτησίας της FIFA, Πιερλουίτζι Κολίνα, ανέφερε: “Αυτό που κάναμε από τη Ρωσία ήταν να υπολογίζουμε καλύτερα το χρόνο που θα πρέπει να αποζημιώνεται. Είπαμε σε όλους ότι μπορεί να βλέπουν τον τέταρτο να δείχνει μεγάλο αριθμό λεπτών καθυστερήσεων. Εάν θέλουμε να δούμε περισσότερο ενεργό χρόνο παιχνιδιού, τότε χρειάζεται να είμαστε έτοιμοι να δίνουμε τέτοιου είδους καθυστερήσεις.

Σκεφτείτε πως σε ένα ματς μπαίνουν τρία γκολ. Ο πανηγυρισμός μπορεί να διαρκέσει και ενάμιση λεπτό. Έτσι χάνεις πέντε με έξι λεπτά παιχνιδιού. Θέλουμε να υπολογίζουμε με ακρίβεια τον χρόνο που θα προσθέτουμε σε κάθε ημίχρονο. Αυτό μπορεί να το κάνει ο τέταρτος. Έγινε με επιτυχία στη Ρωσία, περιμένουμε το ίδιο στο Κατάρ”.

Και σήμερα πατάς εδώ για να δεις τα κορυφαία προγνωστικα στοιχηματος

Διάβασε επίσης στο betarades.gr:

🏆 Μουντιάλ 2022
⚽️ Προγνωστικά Μουντιάλ
Αποτελέσματα Μουντιάλ
📊 Βαθμολογία Μουντιάλ
✍️ Μουντιάλ Στοίχημα – Αποδόσεις
👕 Μουντιάλ Ομάδες
🎧 Μουντιάλ Podcast