Μουντιάλ 2022: Έρευνα αποκαλύπτει που θα το παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι

Ανανεώθηκε:
μουντιαλ 2022 νεα ερευνα

Είναι πολύ κοντά οι Μουντιάλ ημερομηνίες για να ξεκινήσουν οι αγώνες στο Κατάρ. Μια ευκαιρία για τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο να παρακολουθήσουν αγώνες και να απολαύσουν την όλη ατμόσφαιρα. Ωστόσο, πολλοί σκοπεύουν να δουν το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 από την άνεση της πολυθρόνας τους.

Έρευνα σε περισσότερους από 4.429 Βρετανούς έδειξε επίσης ότι το 84% όσων σχεδιάζουν να παρακολουθήσουν το Μουντιάλ θα το κάνουν από το σπίτι. Μόλις το 8% είπε ότι θα δει αγώνες σε παμπ ή παρόμοιο χώρο.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Ο κρύος καιρός μπορεί να αναγκάσει ορισμένους ανθρώπους να μην παρακολουθούν το τουρνουά εκτός σπιτιού. Ωστόσο, στο Ηνωμένο Βασίλειο, μόνο το 4% όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες στο σπίτι είπαν ότι ο κρύος καιρός ήταν ο λόγος πίσω από την απόφασή τους.

Το 25% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι προτιμούσε το Παγκόσμιο Κύπελλο το καλοκαίρι λόγω των καιρικών συνθηκών. Επιπλέον, το 17% δήλωσε δυσαρεστημένο με το χειμερινό Μουντιάλ που αλλάζει το πρόγραμμα άλλων διοργανώσεων.

Βαθμολογία Μουντιάλ 2022 για όλους τους ομίλους

To αυξημένο κόστος ζωής φαίνεται επίσης να μη μετράει για τους Βρετανούς που μένουν σπίτι για να παρακολουθήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Με μόλις το 14% να λέει ότι θα παρακολουθήσει από το σπίτι λόγω ακρίβειας. Το 58% όσων επέλεξαν να μείνουν μέσα είπαν ότι το κάνουν απλώς επειδή είναι πιο άνετο.

Πέρα από αυτό, το 76% των ερωτηθέντων στις Ηνωμένες Πολιτείες και το 68% αυτών στη Σιγκαπούρη θέλουν να παρακολουθήσουν τα ματς από το σπίτι.

Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι το 16% όσων ρωτήθηκαν στις ΗΠΑ σχεδιάζουν να καλέσουν φίλους για να δουν μαζί τους αγώνες. Το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 30% στη Σιγκαπούρη. Το 4% των ερωτηθέντων από τη Σιγκαπούρη, επίσης, σχεδιάζει να παρακολουθήσει το τουρνουά σε γιγαντοοθόνη, διπλάσιο από αυτό των ΗΠΑ.

Δες όλο το πρόγραμμα της διοργάνωσης με μουντιαλ καναλι για κάθε ματς