Μελετημένα Προγνωστικά 25/06: Αγγλία – Σλοβενία με γκολ στο 2.35 – Συνδυαστικά στο Δανία – Σερβία

Ανανεώθηκε:
μελετημενα προγνωστικα

Τέσσερις σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει σήμερα Τρίτη (25/06) το πρόγραμμα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2024 και ενώ η δράση παραμένει αμείωτη στο Copa America. Το Betarades.gr εντόπισε μελετημένα προγνωστικά από τα παιχνίδια Αγγλία – Σλοβενία και Δανία – Σερβία, τα οποία μπορείτε να βρείτε στα προγνωστικά EURO 2024 μαζί με τις υπόλοιπες προτάσεις της ημέρας. Πάμε να τα αναλύσουμε.

Μελετημένα Προγνωστικά Σήμερα 25/06/2024

Στις 22:00 η Αγγλία υποδέχεται τη Σλοβενία για την 3η και τελευταία αγωνιστική στον 3ο όμιλο. Στην κορυφή του γκρουπ με τέσσερις βαθμούς η Αγγλία, δεν εντυπωσιάζει με την εικόνα που παρουσιάζει, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Δανία την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ στην πρεμιέρα επικράτησε με 1-0 της Σερβίας. Εξασφαλίζει την 1η θέση με νίκη, προκρίνεται και με ισοπαλία. Πιθανό το σενάριο πρόκρισης ακόμα και με ήττα καθώς οι τέσσερις βαθμοί ενδεχομένως αρκούν για μία από τις καλύτερες τρίτες θέσεις.

Με δύο βαθμούς η Σλοβενία βρίσκεται στην 3η θέση του γκρουπ, έχοντας δύο ισοπαλίες στον όμιλο με Δανία (1-1) και Σερβία (1-1). Με νίκη τερματίζει 1η ή 2η στον όμιλο, ενώ με ισοπαλία εξασφαλίζει προκριση ως μία από τις καλύτερες τρίτες, ξεπερνώντας στην ειδική βαθμολογία τις Ουγγαρία & Κροατία. Σε στοιχηματικό επίπεδο η Αγγλία δεν ικανοποιεί μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις της, από την άλλη η Σλοβενία, έχει εκπλήξει ευχάριστα με την εικόνα της και βρίσκει δίχτυα σταθερά. Οφείλουν να ρισκάρουν οι Σλοβένοι αν θέλουν να ελπίζουν σε πρόκριση, τα γκολ έχουν αξία και θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.35.

Μένουμε στο Euro για τη δεύτερη αναμέτρηση του 3ου ομίλου Δανία – Σερβία που διεξάγεται την ίδια ώρα στις 22:00. 2οι στο γκρουπ οι Δανοί μετρούν δύο ισοπαλίες με Σλοβενία (1-1) και Αγγλία (1-1), θα προκριθούν στους “16” με νίκη. Η Δανία μπορεί να πετύχει τον εν λόγω στόχο και με ισοπαλία, ανάλογα με το αποτέλεσμα του Αγγλία – Σλοβενία.

Στην τελευταία θέση του γκρουπ με μόλις έναν βαθμό η Σερβία, ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 1-0 από την Αγγλία, ενώ ακολούθησε η ισοπαλία με τη Σλοβενία (1-1). Θα προκριθεί στους “16” με νίκη και γκέλα της Σλοβενίας. Περνάει και με ισοπαλία υπό προϋποθέσεις, θα αποκλειστεί σε περίπτωση ήττας. Στοιχηματικά, η Δανία έρχεται από δυνατή εμφάνιση με την ισχυρή Αγγλία, τη στιγμή που η Σερβία δεν έχει πείσει με την παρουσία της, αλλά παραμένει επιθετικά πολύ επικίνδυνη. Αμφότερες θα παίξουν για τη νίκη, ένα γκολ νωρίς θα δώσει άλλο ρυθμό στο ματς, επιλέγουμε Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.12.