Μεγάλη συνεργασία της Inspired με το NBA

Ανανεώθηκε:
nba inspired νεα ειδησεις
Photo Credits: IMAGO / Icon Sportswire

Μια συμφωνία με το ΝΒΑ έκλεισε η Inspired, πάροχος τυχερών παιχνιδιών που θα βρείτε σε αρκετά live casino Ελλάδα.

🎁 Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Promo Code LOVE240
fonbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Mε αυτή τη συνεργασία, η Inspired απέκτησε δικαιώματα ανάπτυξης εικονικών αθλητικών παιχνιδιών NBA. Αυτά θα περιλαμβάνουν αρχειακό υλικό από το NBA, καθώς και τα λογότυπα και των 30 ομάδων. Οι παίκτες θα μπορούν να στοιχηματίζουν σε εικονικές ομάδες χρησιμοποιώντας τις συνήθεις επιλογές αθλητικών στοιχημάτων.

Ο Μπρουκς Πιρς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Inspired, δήλωσε:

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους φίλους του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο τη μοναδική εμπειρία ενός εικονικού αθλητικού παιχνιδιού NBA.

Η χρήση υλικού αρχείου του ΝΒΑ θα δημιουργήσει έναν πραγματικά ξεχωριστό τρόπο για διάθεση των εικονικών αθλημάτων. Με νέες εμπειρίες παιχνιδιού που θα επιτρέπει στους φαν να παραμένουν συνδεδεμένοι με το παιχνίδι, ακόμη και κατά τη διάρκεια της διακοπής μεταξύ των σεζόν.

Η συνεργασία μας με το NBA αναβαθμίζει και διευρύνει την εμβέλειά μας σε εκατομμύρια λάτρεις του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο”.

“Ηγέτης στον χώρο η Ispired”

Ενώ ο Κουλτζίτ Σιντχάρ, αναπληρωτής αντιπρόεδρος των διεθνών επιχειρήσεων τυχερών παιχνιδιών και δεδομένων του NBA, τόνισε:

“Η δημοτικότητα των εικονικών αθλητικών παιχνίδιών συνεχίζεται να αυξάνεται σε όλο τον κόσμο.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτή τη μοναδική συνεργασία με την Inspired για να εμπλακούν οι οπαδοί μας στα εικονικά αθλήματα με πραγματική αγωνιστική δράση.

Η Inspired είναι ηγέτης σε αυτόν τον τομέα και θα χρησιμοποιήσει καθηλωτικό υλικό από παιχνίδια του NBA για να προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία. Ώστε να προσεγγίσουμε τους φαν μας με νέους και μοναδικούς τρόπους και να συνεχίσουμε να αυξάνουμε τη βάση τους μας σε όλο τον κόσμο”.

🎁 Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Promo Code LOVE240
fonbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ