* 37η αγωνιστική.

* Δεν υπάρχει νίκη φιλοξενούμενου στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις τους, αμφότερες κέρδισαν από 3 ως γηπεδούχοι.

* Η Λας Πάλμας έχει κερδίσει τα 3 τελευταία μεταξύ τους στην έδρα της, G/G τα 2.

* Στον πρώτο γύρο: Λεγανές-Λας Πάλμας 2-1 (26/08).

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας σήμερα 18/05!

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 1-0 από τη Σεβίλλη εκτός, από το γκολ του Γκαρθία-Πασκουάλ στο 52’.

Η ήττα από τη Σεβίλλη την άφηνε με ελάχιστες ελπίδες παραμονής, την έστειλε οριστικά στη δεύτερη κατηγορία η νίκη της Αλαβές επί της Βαλένθια την ημέρα που ακολούθησε. Και στο “Σάντσεθ Πιθχουάν” έδειξε πως δεν ήταν δυνατόν να συνεχίσει στη Λα Λίγκα, πολύ μέτρια εικόνα, αδύναμη να βγάλει αντίδραση στο 1-0 της αντιπάλου, ασχέτως αν ισοφάρισε και το γκολ της ακυρώθηκε μάλλον σωστά για επιθετικό φάουλ στον αντίπαλο γκολκίπερ.

Διαδικαστικού χαρακτήρα έγινε ένα παιχνίδι που προμηνυόταν για “τελικός” παραμονής με τη Λεγανές, όπως και εκείνο της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Εσπανιόλ. Πλέον θα παίξει τον ρόλο του ρυθμιστή, αν η Λεγανές περάσει με νίκη από το “Γκραν Κανάρια” είναι πολύ πιθανό να μπει “φωτιά” στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Η δική της προσέγγιση πια δεν έχει να κάνει με τη βαθμολογία, θα αγωνιστεί για να δώσει μια τελευταία μικρή χαρά στον κόσμο της, σε μια σεζόν απελπισίας. Οι οπαδοί της από το προηγούμενο παιχνίδι έδειξαν πως δεν αντέχουν αυτήν την κατάσταση, στο συγκεκριμένο ματς, λόγω και αντιπάλου, αναμένεται ακόμα πιο μικρή προσέλευση.

Απών σίγουρα θα είναι ο πρόεδρος, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, ο οποίος μαζί με τη διοίκησή του αποφάσισαν αρχικά να καταθέσουν ένσταση για κακή συμμετοχή του Μπαντέ, στην πορεία όμως είδαν πως κάτι τέτοιο θα πέσει στο κενό και ανακάλεσαν. “Δεν υπάρχει θέμα, έχει υποβιβαστεί ξανά η ομάδα και επέστρεψε” το σχόλιο του Ραμίρεθ απέναντι σε όσους ζητούν την παραίτησή του. Προτελευταίο παιχνίδι του Ντιέγο Μαρτίνεθ στον πάγκο, ανακοινώθηκε και επίσημα ότι θα αποτελέσει παρελθόν, μαζί του θα αποχωρήσει και μεγάλος αριθμός παικτών.

Τιμωρημένος ο μπακ Μάρμολ, τραυματίστηκε και θα απουσιάσει ο Μπάιτσετιτς.

Στατιστικά

* Ηττήθηκε στα 4 τελευταία, δεν σκόραρε στα 3.

* Under 1,5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Κωδικός BETARADES25 🎁 Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Netbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΕΓΑΝΕΣ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από τη Βιγιαρεάλ εκτός, από τρία γκολ στο πρώτο μέρος, από Αγιόθε Πέρεθ (23’, 31’) και Πεπέ (45’).

Πήρε ότι αναμενόταν από το “Θεράμικα”, το απόλυτο τίποτα. Για περίπου 20 λεπτά δεν μπορούσε καν να παρακολουθήσει το ρυθμό της αντιπάλου, έκαναν ό,τι ήθελαν οι παίκτες του Μαρθελίνο, θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και περισσότερα γκολ, μπορούσε όμως και η ίδια να είχε μειώσει προς το τέλος του αγώνα.

Κακές ειδήσεις έφτασαν από τη Βιτόρια μετά τη λήξη, η Αλαβές είχε νικήσει και πλέον κυνηγάει μαθηματικές ελπίδες για να γλιτώσει και να προσπεράσει, είτε τους Βάσκους, είτε κάποια από τις Εσπανιόλ και Χετάφε. Το πολύ άσχημο για τον Μπόρχα Χιμένεθ και τους παίκτες του είναι πως μπορεί να νικήσουν στα Κανάρια και να υποβιβαστούν μαθηματικά αν ξεπεράσουν τους 40 βαθμούς οι τρεις παραπάνω, το μόνο θετικό είναι ότι έχει την ισοβαθμία έναντι των Εσπανιόλ και Χετάφε κόντρα στις οποίες μετράει μια ισοπαλία εκτός και μια νίκη εντός, όχι όμως και την Αλαβές, λόγω διαφοράς τερμάτων, αφού τα δύο μεταξύ τους έληξαν ισόπαλα.

Στα Κανάρια θα πάει για να κάνει αυτό που πρέπει, ευτυχής συγκυρία ο υποβιβασμός της Λας Πάλμας και μαθηματικά, την βρίσκει εντελώς αδιάφορη, με μεγάλη εσωστρέφεια και προ των πυλών της διάλυσης της υπάρχουσας ομάδας με τον Μαρτίνεθ στον πάγκο. Αυτό καλείται να το εκμεταλλευτεί κι αν τα καταφέρει την τελευταία αγωνιστική την περιμένει το θεωρητικά πιο εύκολο παιχνίδι της σεζόν, εντός έδρας με την υποβιβασμένη και αδιάφορη, Βαγιαδολίδ.

“Όσο υπάρχει ζωή, υπάρχει ελπίδα” δηλώνει ο Μπόρχα Χιμένεθ, επεισόδιο Νέγιου με οπαδούς της ομάδας που μετά τη λήξη επιτέθηκαν φραστικά στον παίκτη αποκαλώντας τον “σκουπίδι”, χρειάστηκε η επέμβαση την Αστυνομίας για να λυθεί το ζήτημα. Μήνυμα αγάπης προς τον κόσμο της ομάδας από τον Καμερουνέζο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φέρεται ωστόσο να επίκειται αποχώρησή του από τον σύλλογο αν εκείνος υποβιβαστεί, το ίδιο και για τον περιφερειακό επιθετικό, Ντάνι Ράβα, για τον οποίον έχει ενδιαφερθεί η Βαλένθια.

Μόνο με μακροχρόνια προβλήματα στο “Γκραν Κανάρια”.

Στατιστικά

* Δέχτηκε τουλάχιστον από 1 γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια της.

* Κέρδισε 1/10 τελευταία, εντός έδρας κόντρα στην Εσπανιόλ με 3-2.

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΛΕΓΑΝΕΣ στην Netbet
Netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ