Κοινό πορτοφόλι για στοίχημα και τυχερά παιχνίδια λανσάρει η Bet365

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Σε μια αλλαγή που θα κάνει πιο εύκολη τη ζωή των χρηστών της προχώρησε η Bet365. Εδώ και λίγες μέρες, δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να έχουν ένα υπόλοιπο για αθλητικό στοίχημα και τυχερά παιχνίδια.

Νόμιμο παιχνίδι στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κοινό πορτοφόλι λύνει τα χέρια των μελών της και είναι μια λειτουργία που σίγουρα θα βελτιώσει την εμπειρία τους. Πλέον, η δυνατότητα για ενιαίο λογαριασμό σε όλα τα προϊόντα της προσφέρεται από την εταιρία.

Η αναβάθμιση έγινε στις 15 Οκτωβρίου και επιτρέπει στους παίκτες να έχουν πρόσβαση στα κεφάλαιά τους σε ένα μόνο υπόλοιπο, αντί να χρειάζεται να δημιουργήσουν διαφορετικά πορτοφόλια για κάθε τομέα της πλατφόρμας.

Η εφαρμογή της Bet365 προσφέρεται για λήψη τόσο από το App Store όσο και από το Play Store στο καζίνο, ενώ υπάρχει ξεχωριστή για πόκερ. Ωστόσο, οι χρήστες έπρεπε στο παρελθόν να μεταφέρουν χρήματα μεταξύ διαφορετικών λογαριασμών για να ποντάρουν και στα δύο.

Αυτό σημαίνει ότι με τη νέα λειτουργία οποιαδήποτε χρήματα που καταθέτει ή κερδίζει κάποιος από στοίχημα ή τυχερά παίγνια θα προστίθενται κατευθείαν σε ένα αναλήψιμο υπόλοιπο που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για πονταρίσματα σε οποιοδήποτε προϊόν της εταιρίας.

“Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης δέσμευσής μας για βελτίωση και απλοποίηση του λογαριασμού bet365, έχουμε εισαγάγει ένα ενιαίο υπόλοιπο σε όλα τα προϊόντα μας”, ανέφερε η Bet365 μέσω εκπροσώπου της σε μήνυμα προς τους χρήστες , προσθέτοντας τα εξής: “Όλα τα χρήματα σε μετρητά θα είναι πλέον διαθέσιμα σε ένα υπόλοιπο, καθιστώντας το παιχνίδι σας πιο απλό από πριν.”