Κέρδισε 30 εκ. € με 50 χιλιάδες λαχεία που είχαν τους ίδιους αριθμούς

Ανανεώθηκε:
λαχνος λοταρια
Photo Credits: IMAGO / mix1

Όταν παίζετε σε κάποιο live casino Ελλάδα καλό είναι να λαμβάνετε υπόψιν πάντα τις πιθανότητες που έχετε για να κερδίσετε σε τυχερά παιχνίδια. Φαίνεται, όμως, πως ένας παίκτης πήγε κόντρα στη λογική και έκανε την έκπληξη.

Προσφορά* – Φωτιά ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Promo code HOT500
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα μαθηματικά δείχνουν ότι η αγορά πολλών λαχείων δεν αυξάνει τις πιθανότητες νίκης. Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά ένας Κινέζος παίκτης αγνόησε τις πιθανότητες και κέρδισε μια περιουσία στη λοταρία. Μάλιστα, το πέτυχε αγοράζοντας 50 χιλιάδες λαχεία με τους ίδιους αριθμούς.

Συγκεκριμένα, ένας κάτοικος της Νάντσανγκ στην ανατολική Κίνα κέρδισε 220 εκατομμύρια γουάν Κίνας, δηλαδή περίπου 30 εκ. €. Το απροσδόκητο αυτό κέρδος ήρθε όταν ο τυχερός ξόδεψε 100.000 γουάν, δηλαδή σχεδόν 13.000€, για την αγορά των λαχνών της λοταρίας Happy 8.

Όλα τα δελτία είχαν τους ίδιους αριθμούς. Έτσι, όταν τα νούμερα αυτά βγήκαν στην κλήρωση, κάθε λαχνός κέρδισε.

Ο άντρας επισκέφτηκε διάφορα σημεία πώλησης στην περιοχή του, μαζεύοντας τα λαχεία με τους ίδιους αριθμούς. Η επένδυσή του απέδωσε την ίδια μέρα που τα αγόρασε, όταν πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της λοταρίας. Κάθε ένας από τους 50 χιλιάδες λαχνούς είχε έπαθλο ύψους 4.475 γουάν, δηλαδή σχεδόν 600€.

Δεν άργησε να διεκδικήσει το ποσό που του άλλαξε τη ζωή. Μόλις λίγες ημέρες αργότερα, πήγε στα κεντρικά γραφεία της τοπικής λοταρίας για να παραλάβει τα κέρδη του.

Εκεί, αποκάλυψε ότι αγοράζει με συνέπεια λαχεία για πέντε χρόνια. Έχει μια ρουτίνα και το κάνει αυτό τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα. Με κάθε συναλλαγή να κυμαίνεται από χιλιάδες έως δεκάδες χιλιάδες γιουάν. Κατά τη διάρκεια των πέντε ετών, φέρεται να ξόδεψε πάνω από 1 εκατομμύριο € σε λαχεία. Αλλά με το τεράστιο ποσό της νίκης του έκανε απόσβεση και με το παραπάνω.

Πολλοί αμφισβητούν τη νίκη

Αναμενόμενα, στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξέσπασαν συζητήσεις σχετικά με τη μεγάλη νίκη. Αρκετοί ισχυρίστηκαν ότι η ιστορία ήταν στημμένη. Ήταν η πιο λογική εξήγηση για το πώς κάποιος θα μπορούσε να ξοδέψει τόσα πολλά στους ίδιους αριθμούς και στη συνέχεια να κερδίσει.

Πολλοί αμφισβητούν τη νομιμότητα της κλήρωσης και αναρωτιούνται ο άντρας είχε εμπιστευτικές πληροφορίες. Ενώ σκέφτονται επίσης πως ίσως πρόκειται για κάποιο τέχνασμα της κινεζικής κυβέρνησης για να αυξήσει το ενδιαφέρον για τη λαχειοφόρο αγορά, η οποία χρηματοδοτεί πολιτικά προγράμματα.

Η Κινεζική Λοταρία, η οποία είναι κεντρικός διαχειριστής, πάντως, δεν αναφέρει την τεράστια νίκη στην ιστοσελίδα της.

Προσφορά* – Φωτιά ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Promo code HOT500
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ