Κατρακυλούν άσοι σε Πορτογαλία και Σουηδία!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Αρκετά εκτενές είναι το κουπονι οπαπ της Δευτέρας (09/08) αν αναλογιστεί κανείς ότι ξεκινάει νέα εβδομάδα. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν παιχνίδια από πρωταθλήματα της Πορτογαλίας και της Σουηδίας, αλλά και κάποια από την Ασία. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Υπάρχουν πτώσεις σε αποδόσεις σήμερα που έχουν το ενδιαφέρον τους από αγώνες κυρίως στην Ευρώπη. Τουλάχιστον όσες είναι πιο μεγάλες σε εύρος εντοπίζονται σε ματς από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στην Α΄ Πορτογαλίας και το Ζιλ Βισέντε – Μποαβίστα εντοπίζουμε την πιο αξιοσημείωτη. Ο άσος είναι το σημείο που υποχωρεί. Συγκεκριμένα άνοιξε στο 2.40 και τώρα πια έχει φτάσει στο 1.75.

Περνάμε στην ανώτερη κατηγορία της Σουηδίας και το Βάρμπεργκς – Σίριους. Εδώ πέφτει και πάλι η απόδοση για νίκη των φιλοξενούμενων. Από το 2.40 έχει πάρει την κατηφόρα ως το 1.80.

Τώρα, στη Β’ Ολλανδίας παρατηρούμε πως σημείο ολοένα πέφτει. Στο Γιόνγκ Ουτρέχτη – Μάαστριχτ, ο άσος έχει κατηφορίσει αρκετά. Πιο ειδικά, από το 2.30 έχει μειωθεί σε τιμή στο 1.83.

Προχωράμε στην Α’ Δανίας και το Νόρντζελαντ – Οντένσε. Οι φιλοξενούμενοι έχουν αλλάξει από αουτσάιντερ σε φαβορί πια. Το διπλό, για να είμαστε ακριβείς, αρχικά βρισκόταν στο 2.80 και έχει αγγίξει το 2.25.

Τζίροι στοιχήματος

Στο κομμάτι των πιο εμπορικών αναμετρήσεων για την ημέρα πάμε τώρα. Η πρώτη τριάδα είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στο πρωτάθλημα Ιαπωνίας.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται το Φουκουόκα – Χιροσίμα. Έχει συγκεντρώσει το ποσό των 90.632 € και από αυτά το 49,18% έχει καταλήξει στο διπλό.

Επόμενο στη σχετική λίστα έρχεται το Σαγκάν Τόσου – Τόκιο. 72.910 € είναι ο τζίρος του και εξ αυτών το 37,20% έχει πονταριστεί στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Τρίτο και πάλι από το ίδιο πρωτάθλημα, όπως είπαμε, είναι το Γιοκοχάμα – Ναγκόγια. Έχει μαζέψει 64.881 € και το 54,75% έχει στοιχηματιστεί στο διπλό.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα