Κατρακυλά ο άσος της Οσέρ!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Έχει επιλογές το κουπονι οπαπ της Δευτέρας (02/08). Η δράση είναι δυνατή σε όλη την Ευρώπη, ιδίως στη Γαλλία και τη Ρωσία, αλλά και στη Λ.  Αμερική Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Υπάρχουν μεγάλες πτώσεις σε αποδόσεις σήμερα. Και αυτό παρόλο που το κουπόνι δεν είναι ιδιαίτερα εκτενές σε σχέση με προηγούμενες μέρες.

Η πιο αξιοσημείωτη μείωση σε τιμή σημείου έρχεται από την Αργεντινή και το Πατρονάτο – Νιούελς Ολντ Μπόις. Εδώ υποχωρεί ο άσος, που έγινε πλέον το φαβορί. Πιο ειδικά, από το 3.20 έχει κατέβει στο 2.30.

Στη Ρουμανία περνάμε στη συνέχεια, για το Ντιναμό Βουκουρεστίου – Ακαντέμικα Κλιντσένι. Τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχουν οι φιλοξενούμενοι και η τιμή για τη νίκη τους συνεχώς πέφτει. Από το 2.60 έχει αγγίξει πλέον το 1.95.

Στη Φινλανδία έπειτα και στο Ίντερ Τούρκου – Χόνκα προχωράμε. Εδώ το διπλό δεν έχει τις περισσότερες πιθανότητες να επιβεβαιωθεί, όμως η απόδοσή του πέφτει. Είχε ανοίξει στο 4.75 και πλέον έχει κατέβει στο 3.80.

Στο πιο δυνατό ίσως παιχνίδι της ημέρας από τη Β’ Γαλλίας, στο Οσέρ – Γκρενόμπλ, έχουμε άλλη μια πτώση απόδοσης. Συγκεκριμένα, αφορά τον άσο που είναι και το σημείο που είναι πιο πιθανό να βγει. Ξεκίνησε σε τιμή 1.95 και τώρα εντοπίζεται στο 1.65.

Τζίροι στοιχήματος

Την τιμητική της έχει η Κίνα στους τζίρους σήμερα! Τα τρία πιο εμπορικά παιχνίδια της ημέρας έρχονται όλα από την χώρα της Άπω Ανατολής.

Πρώτο έχει αναδειχτεί το Χενάν Τζιανγέ – Τσόνκινγκ Λιφάν. Εδώ το ποσό που συγκεντρώθηκε είναι στα 62.590 € αι από αυτά ο 56,41% έχει πονταριστεί στον άσο.

Στη δεύτερη θέση της κατάταξης έρχεται το Σενζέν Χονγκζουάν – Κουάνγκτσόου. Ο τζίρος του φτάνει στα 59.623 € και εξ αυτών το 52,78%  έχει πέσει στη νίκη της γηπεδούχου.

Την τριάδα κλείνει το Κιντάο Χαϊνιού – Σαντόνγκ Λουνένγκ. Στα 54.229 € βρίσκεται το ποσό που μάζεψε και το συντριπτικό 81,32% έχει κατεύθυνση το διπλό.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα