Κατηφορίζουν τα «διπλά» στα Φερόε

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Το κουπόνι στοιχήματος του Σαββάτου (09/05) περιλαμβάνει πολλές αναμετρήσεις. Έτσι, αυξάνεται και το στοιχηματικό ενδιαφέρον, μαζί με το αγωνιστικό. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

Τo ΠΑΙΧΝΙΔΙ πιο αληθινό από ποτέ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Στην πτώση αποδόσεων αρχικά, ξεχωρίζουν κάποιες αναμετρήσεις από τα Νησιά Φερόε. Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα ξεκινάει σήμερα και έχει στοιχηματικό ενδιαφέρον. Αρχικά λοιπόν, παρατηρείται διακύμανση αποδόσεων στο Σκάλα – Φουγκλαφιορντούρ. Εδώ είναι το «διπλό» που πέφτει. Το σημείο άνοιξε στο 2.91 και βρίσκεται τώρα στο 1.67. Πάλι για την πρώτη αγωνιστική της ίδιας διοργάνωσης, η Αργκίρ υποδέχεται τη Βίκινγκουρ. Και σε αυτήν την περίπτωση είναι η νίκη των φιλοξενούμενων που κατηφορίζει. Ειδικότερα, από το αρχικό 1.52 εντοπίζεται πλέον στο 1.32. Δράση φυσικά έχουμε και στη Λευκορωσία, όπου υπάρχει επίσης αλλαγή αποδόσεων. Στο Σλάβια Μοζίρ – Τορπέντο Ζοντίνο, ο «άσος» έχει πέσει από το 2.98 στο 2.58.

Τζίροι στοιχήματος

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους τζίρους τώρα, η Νότιος Κορέα πρωταγωνιστεί μέχρι στιγμής στην εν λόγω κατηγορία. Στην πρώτη θέση λοιπόν, βλέπουμε το Ουλσάν – Σανγκγιού. Ο τζίρος του αγώνα έφτασε τις 153.538€ και το 59,33% πήγε στον «άσο».  Τη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας καταλαμβάνει το Σλάβια Μοζίρ – Τορπέντο Ζοντίνο. Σε αυτό το ματς έχουν στοιχηματιστεί ήδη 70.972€. Το 44,44% εξ αυτών πήγε στη νίκη της Σλάβια. Την τριάδα κλείνει ένα ματς πάλι από τη Νότιο Κορέα. Ο λόγος για το Ουλσάν – Σανγκγιού που συγκέντρωσε πάνω του 65.669€. Το 61,66% κατευθύνθηκε στο «διπλό».

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα