Κατηφορίζει το «διπλό» της Ντιναμό Μπρεστ

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Το πρόγραμμα από το πρωτάθλημα Λευκορωσίας κλέβει την παράσταση στο σημερινό (18/04) κουπόνι πάμε στοίχημα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

Τo ΠΑΙΧΝΙΔΙ πιο αληθινό από ποτέ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Ξεκινάμε με την πτώση αποδόσεων, όπου κάποια ματς παρουσιάζουν σημαντικές αλλαγές. Αρχικά, στο Βίτεμπσκ – Ντιναμό Μπρεστ είναι το «διπλό» που βρίσκεται σε πτώση. Το σημείο άνοιξε στο 1.75 και αυτήν τη στιγμή εντοπίζεται στο 1.70. Στο ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Τορπέντο Ζοντίνο, είναι ο «άσος» που πέφτει. Η νίκη της ΜΠΑΤΕ ξεκίνησε από το 1.55 και έχει φτάσει πλέον στο 1.70. Στον αγώνα της Ισλόχ με τη Σλάβια Μοζίρ, παρατηρείται επίσης διακύμανση αποδόσεων. Συγκεκριμένα, η νίκη των φιλοξενούμενων ξεκίνησε από το 3.66, για να πέσει στο 3.48!

Τζίροι στοιχήματος

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους τζίρους τώρα, πάλι το πρωτάθλημα Λευκορωσίας είναι αυτό που πρωταγωνιστεί και καταλαμβάνει την πρώτη τριάδα. Ειδικότερα, στην πρώτη θέση είναι το ματς Ισλόχ – Σλάβια Μοζίρ. Σε αυτό το παιχνίδι έχουν στοιχηματιστεί 77.192€ και το 45,42% πήγε στον «άσο». Στη δεύτερη θέση της κατάταξης εντοπίζεται το ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Τορπέντο Ζοντίνο. Εδώ έχουν παιχτεί ήδη 52.675€, με το 73,39%να κατευθύνεται στη νίκη της ΜΠΑΤΕ. Την τριάδα κλείνει η αναμέτρηση της Βίτεμπσκ με τη Ντιναμό Μπρεστ. Σε αυτόν τον αγώνα ο τζίρος έχει φτάσει μέχρι τώρα τις 33.158€. Εξ αυτών, το 62,62% «έπεσε» στο «διπλό».

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα