Κατασχέσεις ύψους 1.76 εκ. € για παράνομα τυχερά παιχνίδια

Ανανεώθηκε:
καζινο νεα ειδησεις

Μια τεράστια επιχείρηση των αρχών ενάντια στα παράνομα τυχερά παιχνίδια οδήγησε σε κατασχέσεις ύψους 1.76 εκ. €.

👉 Δείτε όλα τα live νομιμα online casino στην ελλαδα

😱 ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκεκριμένα στη Χαβάη, όπου ομοσπονδιακοί εισαγγελείς έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία. Και αποκάλυψαν ότι κατάφεραν να συγκεντρώσουν 1.76 εκ. € (περίπου 1,9 εκ. $) μετά από επιτυχείς κατασχέσεις που σχετίζονται με παράνομα τυχερά παίγνια.

Μόνο μία παράνομη επιχείρηση τυχερών παιχνιδιών διατηρούσε εννέα αίθουσες παιχνιδιών στο νησί Οάχου. Και το μέρος του συνολικού ποσού που σχετιζόταν με τις δραστηριότητές του φτάνει τα 307.523,32 $.

Ενώ άλλη υπόθεση αφορά την πώληση μιας κατοικίας στη Χονολουλού που αγοράστηκε από χρήματα που συγκεντρώθηκαν μέσω παράνομων τυχερών παιγνίων.

Επίσης, το 2019, τέσσερα ακίνητα και άλλα κατασχεθέντα αντικείμενα οδήγησαν στην κατάσχεση 885.070,14 $. Το ένα ακίνητο ήταν ένα σπίτι στο Γουαϊπάχου της Χαβάης, όπου διεξάγονταν μη νόμιμα τυχερά παιχνίδια. Μια δεύτερη παράνομη επιχείρηση τυχερών παιχνιδιών λειτουργούσε σε μια κατοικία στο Περλ Σίτι. Αυτό το ακίνητο, όπως και δύο άλλες κατοικίες στη Χονολουλού, επίσης κατασχέθηκαν.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αρχές κατέσχεσαν μετρητά, συσκευές τυχερών παιχνιδιών και άλλα περιουσιακά στοιχεία, δήλωσαν οι εισαγγελείς. Οι αρχές δέσμευσαν επίσης χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς που συνδέονταν με την υπόθεση.

Οι κατασχέσεις ήρθαν ως αποτέλεσμα έρευνας που ξεκίνησε το 2018 και οδήγησε σε 12 καταδίκες.

😱 ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ