Β. Καρολίνα: Πράσινο φως για αθλητικό στοίχημα και ιπποδρομίες

Ανανεώθηκε:
στοιχημα ιπποδρομιες

Τα αθλητικά στοιχήματα και τα προγνωστικά ιπποδρομίες αναμένεται να νομιμοποιηθούν στο πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους σε όλη τη Βόρεια Καρολίνα, καθώς ο Κυβερνήτης, Roy Cooper, υπέγραψε την Τετάρτη νομοθεσία για το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια στην ένατη μεγαλύτερη πολιτεία.

Ο νέος νόμος λέει ότι τα στοιχήματα θα μπορούσαν να ξεκινήσουν από τις 8 Ιανουαρίου του επόμενου έτους, αλλά μέχρι και τα μέσα Ιουνίου του 2024, οδηγώντας σε νέα έσοδα για την πολιτεία, σε νέες θέσεις εργασίας και σε ισχυρότερες επαγγελματικές αθλητικές συμφωνίες εντός της πολιτείας. “Αυτή είναι μια ιστορική στιγμή για την πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας και αυτό θα ωφελήσει την οικονομία μας και τις επόμενες γενιές”, δήλωσε ο Κούπερ στην τελετή.

Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο νόμος δίνει εντολή στην Επιτροπή Λοταρίας της Βόρειας Καρολίνας να εκδώσει έως και 12 άδειες σε στοιχηματικές εταιρίες, που θα προσφέρουν αθλητικά στοιχήματα μέσω κινητών και διαδικτυακών συσκευών σε πελάτες που δημιουργούν λογαριασμούς. Η Βόρεια Καρολίνα θα γίνει η 28η πολιτεία όπου θα επιτρέπεται ή έχει εγκριθεί το online αθλητικό στοίχημα, σύμφωνα με την Αμερικανική Ένωση Τυχερών Παιχνιδιών. Τα τυχερά παιχνίδια σε ιπποδρομίες θα επιτρέπονται μέσω ξεχωριστής αδειοδότησης και λογαριασμών.

Ο νόμιμος αθλητικός στοιχηματισμός στη Βόρεια Καρολίνα είναι διαθέσιμος αυτή τη στιγμή μόνο στα τρία καζίνο της πολιτείας. Ουσιαστικά, τα μόνα άλλα νόμιμα τυχερά παιχνίδια στην πολιτεία είναι μια λοταρία που ξεκίνησε το 2006.


👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος τα βρίσκεις καθημερινά στους Betarades:

⚽️ Προγνωστικά ποδοσφαίρου
🏀 Προγνωστικά μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά τένις
Προγνωστικά Value Bets
🎯 Bet Builder Προγνωστικά
🔹 Μελετημένα Προγνωστικά
✍️ Αναλύσεις αγώνων στοιχήματος

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.