Καλύτερη στοιχηματική για Μποξ

Ανανεώθηκε:
Betarades καλύτερη στοιχηματική πυγμαχία

Το μποξ/πυγμαχία είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα του πλανήτη και κατά συνέπεια συγκεντρώνει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Πραγματοποιήθηκε έρευνα για το ποιος είναι ο καλύτερος bookmaker για μποξ, με αφορμή το Γουάιλντερ – Φιούρι στοίχημα και τις Γουάιλντερ – Φιούρι αποδόσεις. Στόχος της έρευνας οι αποδόσεις μποξ και η αναμέτρηση για τον τίτλο του Πρωταθλητή Βαρέων Βαρών κρίθηκε ως αντιπροσωπευτικές.

Στην έρευνα συμμετείχαν οι εξής 16 στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα και διεκδίκησαν τον τίτλο για τον καλύτερο bookmaker για μποξ:

 • Vistabet
 • Sportingbet
 • Bwin
 • Bet365
 • Stoiximan
 • Betstars
 • Netbet
 • Novibet
 • Winmasters
 • Goalbet
 • Betrebels
 • Championsbet
 • Pamestoixima
 • Interwetten
 • Tipbet
 • betshop

Τα κριτήρια που αναλύθηκαν για να διαπιστωθεί ποια είναι όντως η καλύτερη στοιχηματική για μποξ ήταν οι αποδόσεις, η γκανιότα των αγορών και φυσικά η ποικιλία επιλογών για τον αγώνα. Αναζητήθηκαν αποδόσεις για το νικητή αγώνα, τον τρόπο που θα κριθεί ο αγώνας (νοκ άουτ, απόφαση, ισοπαλία) και τον γύρο που θα κριθεί ο αγώνας, αν βγει κάποιος νοκ άουτ.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε την περίοδο 17-18 Φεβρουαρίου 2020 και οι αποδόσεις μποξ και οι αγορές των στοιχηματικών υπάρχει πιθανότητα να έχουν τροποποιηθεί μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Καλύτερος bookmaker για στοίχημα στο Γουάιλντερ – Φιούρι

O συγκεκριμένος αγώνας ανάμεσα στον Ντιόντε Γουάιλντερ και τον Τάισον Φιούρι θα αναδείξει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Βαρέων Βαρών! Οι δύο πυγμάχοι αναμετρήθηκαν την 1η Δεκεμβρίου του 2018 με τους κριτές να τους αναδεικνύουν ισόπαλους!

Ο Αμερικανός Γουάιλντερ είναι αήττητος στην καριέρα του με 42 νίκες (41 νοκ άουτ) και 1 ισοπαλία, αυτή απέναντι στον Φιούρι.

Ο Βρετανός Τάισον Φιούρι είναι επίσης αήττητος στην καριέρα του με 29 νίκες (20 νοκ άουτ) και την ισοπαλία στον τελευταίο του αγώνα.

Πρόκειται για μία σπουδαία και ιδιαιτέρως αμφίρροπη μάχη (όπως αποτυπώνεται και στις αποδόσεις) ανάμεσα σε δύο αθλητές με διαφορετικό στυλ. Ο Γουάιλντερ βασίζεται στα φυσικά του προσόντα και την απαράμιλλη δύναμή του, ενώ ο Φιούρι είναι πιο τεχνικός πυγμάχος και βασίζεται στην κίνηση και την καλή του άμυνα.

Στην κορυφή για την ανάδειξη του καλύτερου bookmaker για μποξ και συγκεκριμένα στοίχημα στο Γουάιλντερ – Φιούρι υπήρξε τετραπλή ισοβαθμία!

Vistabet, Sportingbet, Bet365 και Bwin συγκέντρωσαν τους ίδιους πόντους (62) στην βαθμολόγηση της έρευνας.

Οι παραπάνω καλύτεροι bookmakers για μποξ αναδείχθηκαν με βάση τη συνολική τους εικόνα. Δεν έπιασαν την κορυφή σε καμία από τις ξεχωριστές κατηγορίες, αλλά βρέθηκαν πολύ ψηλά σε όλες.

Vistabet, Sportingbet και Bwin πρόσφεραν τη 2η χαμηλότερη γκανιότα στην αγορά Νικητής Αγώνα και είχαν τις δεύτερες περισσότερες αγορές για την αναμέτρηση.

Η Bet365 πρόσφερε την 3η χαμηλότερη γκανιότα στην αγορά Νικητής Αγώνα, τη 2η χαμηλότερη γκανιότα στην αγορά Αποτέλεσμα Αγώνα (νοκ άουτ, απόφαση, ισοπαλία) και τη 2η χαμηλότερη γκανιότα στις αγορές για ποντάρισμα στους γύρους.

Οι 4 παραπάνω στοιχηματικές αναδείχθηκαν όλες ως ο καλύτερος bookmaker για μποξ βάση της συνολικής τους βαθμολογίας, που μάζεψαν από όλες τις κατηγορίες.

Καλύτερες αποδόσεις για Νικητής Αγώνα

Όλοι παίκτες στοιχήματος αναζητούν τις καλύτερες αποδόσεις. Οι τιμές των αποδόσεων και η χαμηλή γκανιότα είναι το #1 κριτήριο των πελατών στην αναζήτησή τους για bookmaker.  Μεγαλύτερες αποδόσεις = χαμηλότερη γκανιότα = μεγαλύτερα κέρδη για τους παίκτες.

Η στοιχηματική με τις καλύτερες αποδόσεις για το Γουάιλντερ –  Φιούρι, στην αγορά Νικητής Αγώνα αναδείχθηκε η Betstars. Ο συγκεκριμένος bookmaker πρόσφερε τη χαμηλότερη γκανιότα στην τιμή του 2.56%.

Με τις δεύτερες καλύτερες αποδόσεις για το Γουάιλντερ –  Φιούρι, στην αγορά Νικητής Αγώνα αναδείχθηκαν οι Vistabet, Sportingbet και Bwin μαζί, με τη γκανιότα που πρόσφεραν να είναι στο 4.71%.

Καλύτερες αποδόσεις για τους γύρους

Στο μποξ, εκτός από το νικητή αγώνα  και τον τρόπο με τον οποίο θα κριθεί η αναμέτρηση, οι παίκτες μπορούν να ποντάρουν και στο χρονικό σημείο, που θα κριθεί. Οι bookmakers προσφέρουν αποδόσεις για νοκ άουτ και των δύο παικτών σε κάθε γύρο, με τους μεσαίους να είναι οι πιο πιθανοί.

Στη συγκεκριμένη αγορά ο bookmaker με τις καλύτερες Γουάιλντερ – Φιούρι αποδόσεις αναδείχθηκε η Winmasters.

Ο bookmaker με τις δεύτερες καλύτερες Γουάιλντερ – Φιούρι αποδόσεις αναδείχθηκε η bet365.

O bookmaker με τις τρίτες καλύτερες Γουάιλντερ – Φιούρι αποδόσεις αναδείχθηκε η Netbet.

Επίλογος

Συμπερασματικά, ο καλύτερος bookmaker για μποξ ή στη συγκεκριμένη περίπτωση οι καλύτεροι bookmakers για μποξ, αναδείχθηκαν βάση στη συνολική τους εικόνα και όχι για χαμηλή γκανιότα σε μία συγκεκριμένη αγορά ή ποικιλία επιλογών σε μία συγκεκριμένη αγορά. Η 4πλη ισοβαθμία στην κορυφή για τον καλύτερο bookmaker για μποξ αναδεικνύει τον ισχυρό ανταγωνισμό που υπάρχει στην αγορά, κάτι που είναι όφελος για τον παίκτη, που αναζητά ολοένα και καλύτερες αποδόσεις και υπηρεσίες.

Εκτός κορυφής τέθηκαν δύο bookmakers που ξεχώρισαν σε συγκεκριμένες κατηγορίες.

Η Betstars προσέφερε τη χαμηλότερη (με διαφορά) γκανιότα στην αγορά Νικητής Αγώνα και με μεγαλύτερη ποικιλία στις υπόλοιπες κατηγορίες θα μπορούσε να διεκδικήσει και την πρωτιά στην έρευνα για τον καλύτερο bookmaker για μποξ.

Ο Stoiximan ήταν πρώτος με διαφορά στον αριθμό αγορών για Γουάιλντερ – Φιούρι στοίχημα. Χαρακτηριστικά προσέφερε 36 αγορές σύνολο, ενώ οι bookmakers που ακολούθησαν προσέφεραν 23!

Από όλη την έρευνα ξεχώρισε φυσικά το 2.65% στην γκανιότα της BetStars για την αγορά Νικητής Αγώνα στο Γουάιλντερ – Φιούρι στοίχημα.

Πέραν από τις παραπάνω στοιχηματικές που διέθεταν ποικιλία αγορών και ανταγωνιστικές αποδόσεις μποξ, υπήρχαν bookmakers που φείδονταν επιλογών και σε αρκετές περιπτώσεις δεν προσέφεραν έξτρα αγορές πέραν από το Νικητή Αγώνα.

Το μποξ/πυγμαχία και οι αποδόσεις μποξ μπορεί να μην είναι τόσο διαδεδομένες στην ελληνική αγορά, όπως σε άλλες χώρες, όμως ο συγκεκριμένος αγώνας αναμένεται να προσελκύσει ενδιαφέρον και από ανθρώπους που δεν παρακολουθούν στενά το άθλημα. Εν κατακλείδι, οι bookmakers στην Ελλάδα θα πρέπει να εμπλουτίσουν τις αγορές τους.

Υπενθύμιση ότι η έρευνα για τον καλύτερο bookmaker για μποξ, με αφορμή τις Γουάιλντερ – Φιούρι αποδόσεις, πραγματοποιήθηκε το διάστημα 17/18 Φεβρουαρίου 2020 και από τότε υπάρχει το ενδεχόμενο οι αποδόσει μποξ και το Γουάιλντερ – Φιούρι στοίχημα να έχει τροποποιηθεί.