Interwetten: Πόρτο – Λυών με 220+ αγορές (09/03)

Ανανεώθηκε:
interwetten logo 2019

Πρώτος αγώνας ανάμεσα σε Πόρτο και Λυών σήμερα (09/03) για τους “16” του Γιουρόπα Λιγκ και η ιντερβετεν διαθέτει περισσότερες από 220 αγορές για το παιχνίδι στην πλατφόρμα της.

Η Πόρτο δεν μπόρεσε να περάσει στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο απέκλεισε στα πλέι οφ τη Λάτσιο με 2-1 και 2-2 στο πρώτο και δεύτερο παιχνίδι τους αντίστοιχα. Στο πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι σταθερά πρώτη στην κατάταξη, με έξι βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τελευταία επιβλήθηκε εκτός έδρας επί της Πάσος Φερέιρα με 2-4. Έχουν σκοράρει και οι δύο αντίπαλοι στα έξι από τα εφτά πιο πρόσφατα ματς της.

Πόρτο – Λυών στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βγήκε πρώτη στον όμιλό της η Λυών στη φάση των ομίλων και στοχεύει σε ανάλογη συνέχεια. Στο πρωτάθλημα δεν έχει σταθερότητα, μάλιστα βρίσκεται αρκετά μακριά από θέσεις που δίνουν εκ νέου ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αντέδρασε πιο πρόσφατα με μεγάλη νίκη επί της Λοριάν με 1-4 εκτός έδρας. Το Under 2.5 επιβεβαιώθηκε στα οχτώ από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της.

Όπως παρατηρούμε στην Interwetten, το προβάδισμα νίκης διατηρεί η Πόρτο, με τον άσο να βρίσκεται στο 2.05, ενώ η ισοπαλία είναι στο 3.30 και το διπλό στο 3.85. Μάχη θα δοθεί για την πρόκριση, καθώς η απόδοση για τους γηπεδούχους είναι στο 1.80 και για τη Λυών στο 1.95.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777



Tags: