Interwetten: Άρης – Ολυμπιακός με ευρεία γκάμα αγορών (06/03)

Ανανεώθηκε:
interwetten logo 2019

Άρης και Ολυμπιακός μάχονται στο “Κλεάνθης Βικελίδης” την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της φετινής Σούπερ Λιγκ. Η interwetten έχει ετοιμάσει πλήθος στοιχηματικές επιλογές για το ματς.

Αήττητο σερί τριών αγώνων στη Σούπερ Λιγκ έχει “χτίσει” ο Άρης. Μετά τη “λευκή” ισοπαλία στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ εντός έδρας, μάλιστα, μετράει δύο συνεχόμενες νίκες. Με αντίπαλο τον Ατρόμητο (3-0, εντός) και τον Αστέρα Τρίπολης (0-2, εκτός). Του επιστράφηκαν 6 βαθμοί που είχαν αφαιρεθεί λόγω τιμωρίας και πλέον έχει εξασφαλίσει συμμετοχή στα πλέι οφ. Είναι στην 4η θέση, στο +3 από τον Παναθηναϊκό και στο -1 από την ΑΕΚ.

Άρης – Ολυμπιακός στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός παραμένει χωρίς ήττα σε όλα τα φετινά του ματς στη Σούπερ Λιγκ. Έξι συνεχόμενες νίκες έχει πανηγυρίσει στο πρωτάθλημα, με τελευταία αυτή στο “Γ. Καραϊσκάκης” επί του Αστέρα Τρίπολης με 5-1. Δεν συνεχίζει στην Ευρώπη, καθώς αποκλείστηκε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ από την Αταλάντα. Στην κατάταξη της Σούπερ Λιγκ παραμένει στην 1η θέση, έχοντας απόσταση 15 βαθμών από τον 2ο ΠΑΟΚ.

Με βάση τις αποδόσεις στην Interwetten, προβάδισμα για να κερδίσει έχει ο Ολυμπιακός, καθώς ο άσος βρίσκεται στο 3.40, το “Χ” παίζεται στο 2.75 ενώ το διπλό στο 2.50

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777



Tags: