Η Αυστραλία τράβηξε τα βλέμματα!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Σάββατο σήμερα (21/03) και το κουπόνι έχει κάποια παιχνίδια στο ποδόσφαιρο. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

Τo ΠΑΙΧΝΙΔΙ πιο αληθινό από ποτέ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Στην πτώση αποδόσεων, δεν υπάρχει κάποια αξιοσημείωτη αλλαγή. Άλλωστε, η δράση είναι περιορισμένη και οι bookmakers δεν έχουν τροποποιήσει σημαντικά στις αποδόσεις τους στους αγώνες που προσφέρονται.

Τζίροι στοιχήματος

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους τζίρους, την πρώτη θέση και με μεγάλη διαφορά καταλαμβάνει ένα ματς για το πρωτάθλημα Αυστραλίας. Ο λόγος για το Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς – Σίδνεϊ. Το παιχνίδι συγκέντρωσε πάνω του 308.560€ με το 71,67% να κατευθύνεται στο διπλό». Στη δεύτερη θέση διακρίνουμε το Ίσλοχ – Νέμαν Γκρόντνο για το πρωτάθλημα Λευκορωσίας. Σε αυτό το ματς ο τζίρος έφτασε τις 97.427€ και το 84,93% «έπεσε» στη νίκη των γηπεδούχων. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου είναι και πάλι ένας αγώνας από την Premier Λευκορωσίας. Η Βίτεμπσκ υποδέχτηκε την Γκοροντέγια και τα πονταρίσματα έφτασαν τις 55.180€. Εξ αυτών, το 45,68% πήγε στη νίκη της Βίτεμπσκ.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα