Εθνική Αργεντινής: Συμφωνία με στοιχηματική εταιρία

Ανανεώθηκε:
λιονελ μεσι αργεντινη
Photo Credits: IMAGO / ZUMA Wire

Πολύ συχνό είναι το φαινόμενο στοιχηματικες εταιριες να έχουν συνεργασία με ποδοσφαιρικές εθνικές ομάδες και συλλόγους.

🎅 Εορταστική προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άλλη μια τέτοια περίπτωση προστέθηκε στη σχετική λίστα. Καθώς η εθνική Αργεντινής έκλεισε συμφωνία με πάροχο αθλητικού στοιχήματος.

Συγκεκριμένα, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής (AFA) ανακοίνωσε τριετή συνεργασία με τη VBet. Θα είναι πλέον ο περιφερειακός στοιχηματικός συνεργάτης της Εθνικής Αργεντινής στην Ευρώπη.

Η VBet συνδέεται ήδη με διακεκριμένους ποδοσφαιρικούς συλλόγους. Όπως η Μονακό και η Νις, ενώ συνεργάζεται και με την εθνική Ουκρανίας. Η νέα συμφωνία έζει σκοπό να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της στην παγκόσμια ποδοσφαιρική αγορά.

Αυτή φαίνεται πως θα είναι κάτι περισσότερο από μια συμβατική χορηγία. Στοχεύοντας να προωθήσει μια σύνδεση μεταξύ της VBet και της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αργεντινής, που μετράει τρία Μουντιάλ.

“Ηγετική θέση στον κόσμο του ποδοσφαίρου”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της VBet, Aragats Asatryan, δήλωσε: “Αυτή η συνεργασία μαρκάρει μια κομβική στιγμή για τη VBet. Ενώνει το εμπορικό σήμα μας με την ένδοξη κληρονομιά της εθνικής ομάδας της Αργεντινής. Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με παγκόσμια αστέρια όπως ο Μέσι, ο Ντι Μαρία, ο Ντιμπάλα, ο Φερνάντεζ και άλλους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτό το ταξίδι και φέρνουμε τους φιλάθλους πιο κοντά στην καρδιά του παιχνιδιού”.

Από την πλευρά της AFA, ο πρόεδρός της Claudio Tapia πρόσθεσε: “Ευχαριστούμε τη VBet, μια κορυφαία εταιρεία στην Ευρώπη, για την απόφασή της να ενταχθεί στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Αργεντινής ως περιφερειακός χορηγός της Εθνικής Αργεντινής. Η AFA συνεχίζει να κάνει σταθερά βήματα σε κάθε μία από τις ηπείρους, εδραιώνοντας στρατηγικές αγορές και δημιουργώντας συμμαχίες με τις κορυφαίες εταιρείες σε κάθε τομέα.

Αυτή η συμφωνία επιτρέπει στην Ένωσή μας να είναι παρούσα σε κάθε γωνιά της ευρωπαϊκής ηπείρου και να συνεχίσει να ενισχύει την ηγετική της θέση στον κόσμο του ποδοσφαίρου”.

🎅 Εορταστική προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ