Έπαιξε σε 24 ώρες όλα τα χρήματα της ηλικιωμένης μητέρας στα τυχερά παιχνίδια

Ανανεώθηκε:
online τυχερα παιχνιδια
Photo Credits: IMAGO / Pond5 Images

Ένας εθισμένος πρώην αστυνομικός στα τυχερά παιχνίδια έκλεψε από την ηλικιωμένη μητέρα του σχεδόν 12.000 μέσα σε 24 ώρες επειδή όπως είπε ο ίδιος… βαριόταν.

👉 Δείτε όλα τα live casino Ελλάδα

🎁 Προσφορά* Γνωριμίας ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς χρήματα στην πιστωτική της κάρτα άφησε την μητέρα του ο 57χρονος πρώην αστυνομικός, Ντέιβιντ Απς, ο οποίος όπως είπε στο δικαστήριο πέρασε μια ολόκληρη νύχτα πίνοντας και παίζοντας τυχερά παιχνίδια και online στοιχημα, ξοδεύοντας όλα τα χρήματα της μητέρας του.

Μετά το περιστατικό η μητέρα του στεναχωρήθηκε τόσο πολύ, που πούλησε το διαμέρισμά της και θα μετακομίσει για να ζήσει με την κόρη της στην Αυστραλία. Μάλιστα η ίδια δήλωσε: “Αυτό με έκανε να μην μπορώ να καλύψω τους λογαριασμούς μου και με ώθησε να βάλω το διαμέρισμά μου προς πώληση και να μετακομίσω στην Αυστραλία. Θα ξαναπώ ότι δεν έδωσα απολύτως καμία άδεια στον γιο μου να πάρει αυτά τα χρήματα”.

Η δικηγόρος της άτυχης μητέρας ανέφερε: “Ο κατηγορούμενος έκλεψε τα χρήματα κατά τη διάρκεια μιας 24ωρης διαμονής στη μητέρα του. Παραδέχτηκε ότι έπαιξε τα χρήματα ως αποτέλεσμα της πλήξης και του αλκοόλ. Ξόδεψε συνολικά 11.900 λίρες, αφού καταχώρησε την κάρτα της μητέρας του στο λογαριασμό του. Υπήρξαν 10 συναλλαγές συνολικής αξίας 4.100 λιρών και 21 περαιτέρω συναλλαγές συνολικής αξίας 7.800 λιρών”.

Όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος είχε κάποια δάνεια τα οποία αποπλήρωνε και ξόδευε 5.000 λίρες το μήνα στον τζόγο, λόγω του εθισμού του.

Ο ίδιος δηλώνει πλέον μετανιωμένος και είναι πρόθυμος να επιστρέψει στη μητέρα του τα χρήματα.