Εκτινάσσονται τα έσοδα της Betsson

Ανανεώθηκε:
εσοδα betsson 2022

Έσοδα ρεκόρ περιμένει η Betsson το τρίτο τρίμηνο του 2022! Σύμφωνα με την ενημέρωση, τα έσοδα για τη συγκεκριμένη περίοδο είναι πιθανό να κινηθούν ανάμεσα στα 199 εκ. ευρώ και στα 201 εκ., ποσά που αποτελούν υψηλό τριμήνου όλων των εποχών.

Τα κέρδη προ φόρων αναμένεται να φτάσουν επίσης στα υψηλότερα επίπεδα (37.5-39 εκ. ευρώ), από 31.7 εκ. την ίδια περίοδο πέρσι. Η ανάπτυξη αυτή οφείλεται κατά κύριο λόγο στις δραστηριότητες της στοιχηματικής εταιρίας Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και την Κεντρική Ασία (CEECA), καθώς και στη Λατινική Αμερική.

Διάβασε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την βετσον

Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του δεύτερου τριμήνου, η Betsson αποκάλυψε ότι η Λατινική Αμερική ήταν η μεγαλύτερη αγορά της, με την περιοχή να δημιουργεί 45,7 εκατ. ευρώ από τα συνολικά έσοδα 186,3 εκατ. ευρώ το συγκεκριμένο διάστημα. Υπογραμμίστηκε, επίσης, ότι η νωρίτερη έναρξη των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, εξαιτίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ που θα διεξαχθεί τον προσεχή χειμώνα, έδωσε σημαντική ώθηση στο αθλητικό στοίχημα.

“Το αθλητικό στοίχημα αναπτύσσεται και εξελίσσεται στο πιο σημαντικό τομέα της συνολικής επιχειρηματικής δραστηριότητας της Betsson χάρη στις επενδύσεις που έχουν γίνει για την ενίσχυση του προϊόντος, αλλά και την επέκταση της εταιρίας σε πολλές νέες αγορές”, αναφέρει σε ενημέρωσή της η Betsson, με τα τελικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου να αναμένεται να ανακοινωθούν στις 26 Οκτωβρίου.