+42

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 18 / 01 / 2022

Betarades.gr Christmas Giveaway 2021

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα και το αγαπημένο σας σάιτ για το στοίχημα, δε θα μπορούσε να σας αφήσει χωρίς το καθιερωμένο εορταστικό Giveaway!!! Θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για ακόμα μία φορά για τη στήριξη και την αγάπη που μας δείχνετε, ετοιμάσαμε για εσάς έναν σούπερ Διαγωνισμό με 3 φανταστικά έπαθλα. Τρεις τυχεροί που θα προκύψουν με κλήρωση που θα γίνει Live στο πρώτο Betarades Live της σεζόν για το Pre Game Show της 16ης Αγωνιστικής την Τρίτη 4/01/2022, θα κερδίσουν ένα λάπτοπ Asus ROG Strix G15 αξίας 1.000ευρώ, ένα Smartphone Huawei Nova 9 4G αξίας 549 ευρώ και ένα ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi Mi Pro 2 Black Ηλεκτρικό Πατίνι αξίας 393 ευρώ. Δείτε εδώ όλα τα Νόμιμα Live Casino Online

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να κάνετε Like και Comment στο αντίστοιχο post στο Instagram εδω και να συμπληρώσετε την εξής φόρμα:

 

Τρόπος Συμμετοχής

Ο Διοργανωτής του Giveaway

Ο διοργανωτής αυτού του Instagram Giveaway (το «Giveaway») είναι η Better Collective Greece P.C. (ο «Διοργανωτής», «εμείς», «μας»), Κωνσταντίνου Καραμανλή 66, Θεσσαλονίκη 55132, Ελλάδα.

Κριτήρια Συμμετοχής

 • Όλοι οι Συμμετέχοντες πρέπει να είναι πάνω από 21 ετών για να μπορούν να συμμετάσχουν.
 • Το Giveaway είναι διαθέσιμο μόνο για κατοίκους της Ελλάδας.
 • Με την συμμετοχή τους στο Giveaway, οι Συμμετέχοντες αποδέχονται πλήρως τους Κανονισμούς του Giveaway και την Πολιτική Απορρήτου.
 • Οι υπάλληλοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που έχουν απασχοληθεί από τον Διοργανωτή ή ενδιάμεσες εταιρείες δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν στο Giveaway.

Ημερομηνίες Έναρξης και Λήξης

 • Το Giveaway ξεκινάει στις 23 Δεκεμβρίου 2021.
 • Το Giveaway λήγει στις 03 Ιανουαρίου 2022.

Διαδικασία Συμμετοχής

 • Η συμμετοχή στο Giveaway είναι απολύτως δωρεάν.
 • Για να συμμετέχετε στο Giveaway, εσείς (ο «Συμμετέχων», ο «Χρήστης», «εσείς», «σας»), χρειάζεται να κάνετε like και να αφήσετε σχόλιο στην αντίστοιχη ανάρτηση Instagram σχετικά με το Giveaway που δημοσιεύτηκε στο https://www.instagram.com/p/CX0eRGpNE-2/?utm_medium=copy_link και να συμπληρώσετε την φόρμα Google Forms στο άρθρο στην ιστοσελίδα https://www.betarades.gr/. Η φόρμα μπορεί επίσης να βρεθεί εδώ.
 • Τρεις Συμμετέχοντες θα παραλάβουν δώρα.
 • Οι νικητές θα επιλεχθούν τυχαία, και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν δημόσια μέσω τLive στο κανάλι του Betarades στο Youtube στις 04 Ιανουαρίου 2022 στις 19:00 και ο Διοργανωτής θα επικοινωνήσει μαζί τους για να οργανώσει την απόδοση των δώρων.
  Δώρα

Τα δώρα θα διαμοιραστούν με βάση τα ακόλουθα κριτήρια σε τρεις τυχαία επιλεγμένους Συμμετέχοντες:

Πρώτος: Laptop (Asus ROG Strix G15 Laptop (Ryzen 7 4800H/8 GB/1 TB/GTX 1650 4 GB))
Δεύτερος: Κινητό Τηλέφωνο (Huawei Nova 9 4G Smartphone Μαύρο)
Τρίτος: Ηλεκτρικό Skate (Xiaomi Mi Pro 2 Black Ηλεκτρικό Πατίνι με 25km/h max Ταχύτητα και 45km Αυτονομία)

 • Οι Διοργανωτές του Giveaway θα επικοινωνήσουν με τους νικητές για να οργανώσουν την αποδοχή των δώρων.
 • Οι Διοργανωτές θα αποδώσουν τα δώρα μέχρι 30 μέρες μετά τον καθορισμό και την επιβεβαίωσή τους, μέσω ταχυδρομικής παράδοσης.
 • Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταφέρονται, και δεν προσφέρονται εναλλακτικά.
 • Είναι ευθύνη των Νικητών να αναφέρουν τα κέρδη τους στις αντίστοιχες φορολογικές αρχές αν απαιτείται από αυτούς από τον νόμο.
 • Τα Instagram usernames των Νικητών θα δημοσιευτούν στην αντίστοιχη ανάρτηση σχετική με το Giveaway. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν να μην δημοσιευτούν οι πληροφορίες τους στέλνοντας ένα email στην διεύθυνση support@betarades.gr.
  Προσωπικά Δεδομένα
 1. Για την επιτυχημένη συμμετοχή σας στο Giveaway, θα χρειαστεί να επεξεργαστούμε το όνομα χρήστη σας στο Instagram. Η επεξεργασία αυτή είναι απαραίτητη για να σας ξεχωρίσουμε από τους άλλους Συμμετέχοντες, και για να ανακοινώσουμε δημόσια τους νικητές του Giveaway για λόγους διαφάνειας.
  2. Επίσης, θα επεξεργαστούμε την διεύθυνση email σας, με σκοπό να επικοινωνήσουμε μαζί σας στην περίπτωση που κερδίσετε. Η διεύθυνση email σας επίσης θα περάσει επεξεργασία ώστε να σας στείλουμε newsletter αν επιλέξετε να εγγραφείτε.
  3. Στην περίπτωση που είστε Νικητής του Giveaway, θα σας ζητήσουμε να παρέχετε το ονοματεπώνυμό σας και την διεύθυνσή σας. Η επεξεργασία αυτών των προσωπικών δεδομένων σας έχει σκοπό την αποστολή του δώρου σας.
  4. Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας και σχετικά με το πως επεξεργαζόμαστε, αποθηκεύουμε, και προστατεύουμε τα δεδομένα σας, μπορείτε να ανατρέξετε στην Πολιτική Απορρήτου.

Παραβίαση Κανονισμών

Αν ένας Συμμετέχων παραβιάσει τους κανονισμούς του Giveaway, θα τιμωρηθεί σύμφωνα με την κρίση μας.
1. Η τιμωρία περιλαμβάνει αποκλεισμό από το Giveaway, προειδοποιήσεις σχετικά με την συμπεριφορά του, και προσωρινή απαγόρευση συμμετοχής.
2. Η τιμωρία θα καθοριστεί από την σοβαρότητα της παραβίασης, και αν ο Συμμετέχων έχει παραβιάσει ξανά τους κανονισμούς. Οι περιπτώσεις θα εξεταστούν μια προς μια και οι αποφάσεις του Διοργανωτή είναι τελικές και πρέπει να ακολουθούνται.

Αίτημα Διευκρίνησης/Παράπονα

1. Προβλήματα ή ερωτήσεις που δεν έχουν ξεκάθαρη απάντηση στους παραπάνω κανονισμούς θα αντιμετωπιστούν σύμφωνα με την κρίση των διαχειριστών του Διοργανωτή.
2. Αν διαφωνείτε με κάποιες από τις αποφάσεις μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο support@betarades.gr. Οι αποφάσεις μας είναι τελικές και δεσμευτικές σε κάθε περίπτωση.
3. Νομικές διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν υπόκεινται στους Ελληνικούς νόμους και θα αντιμετωπιστούν στα αντίστοιχα δικαστήρια της Ελλάδας.

Τελικές Σημειώσεις
1. Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουνε αλλαγές στους κανονισμούς του Giveaway κατά την κρίση μας και θα ειδοποιήσουμε τους Χρήστες για σημαντικές αλλαγές βγάζοντας ανακοινώσεις μέσω της σχετικής ανάρτησης στο Instagram σχετικά με το Giveaway.
2. Αυτό το Giveaway δεν έχει χορηγό το Instagram, δεν έχει κάποια ειδική έγκριση από αυτό, δεν ελέγχεται από αυτό, και δεν σχετίζεται με αυτό.

Θοδωρής Ρίγανης
Σπούδασε Ιστορία & Αρχαιολογία, δούλεψε σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες αλλά η μοίρα τον έφερε να καταπιαστεί με το Στοίχημα και να αποτελέσει έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της επιτυχίας του Betarades.gr. Εδώ και κάποια χρόνια έγινε και... youtuber παρουσιάζοντας την πιο επιτυχημένη αθλητική/στοιχηματική εκπομπή στο... Διαβάστε Περισσότερα
Θοδωρής Ρίγανης

Διάβασε επίσης