Η Bet365 έκλεισε σημαντική συμφωνία χορηγίας για κυνοδρομίες

Ανανεώθηκε:
στοιχημα κυνοδρομιες

Οι κυνοδρομίες του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν ξεχωριστή θέση στο sportsbook της Bet365. Η στοιχηματική εταιρία προχώρησε σε σημαντική συμφωνία χορηγίας, με στόχο την υποστήριξη και την προώθηση του αθλήματος.

Η χορηγία, η οποία είναι η πρώτη για την Βet365 στο σπορ, θα καλύψει τέσσερις μεγάλες διοργανώσεις. Θα υπάρχει προβολή επίσης στο SIS και απευθείας στο κοινό μέσω της Racing Post Greyhound TV (RPGTV).

Κυνοδρομίες στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bet365: «Eυκαιρίες στοιχημάτων σε κορυφαίο επίπεδο»

Εκπρόσωπος της στοιχηματικής δήλωσε τα εξής:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε διοργανώσεις με αγώνες κυνοδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είμαστε βέβαιοι ότι οι πελάτες μας σε όλο τον κόσμο θα απολαύσουν τις ευκαιρίες αγώνων και στοιχημάτων κορυφαίας ποιότητας ως αποτέλεσμα της μακροπρόθεσμης δέσμευσής μας.

Οι κυνοδρομίες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσφοράς των προϊόντων μας. Και αυτή η χορηγία δείχνει τη δέσμευση που έχουμε για το άθλημα καθώς και τους ανθρώπους που συμμετέχουν».

Το στάδιο Oxford Greyhound θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του. Επιπλέον, η bet365 σημείωσε ότι θα υπάρξει μια επιπλέον σειρά μεγάλων ανοιχτών αγώνων αγώνων που θα διεξαχθούν στο Towcester.

Κυνοδρομίες στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νέιθαν Κόρντεν, που είναι εκπρόσωπος για τις πίστες, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι φανταστικά νέα για όλους όσοι ασχολούνται με κυνοδρομίες. Η Bet365 αποφάσισε να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο χορηγιών της σε κυνοδρομίες και είμαστε χαρούμενοι που επέλεξαν την Towcester και την Oxford για να συνεργαστούν».