*12η αγωνιστική.

*Ο Αστέρας έρχεται από 3/5 νίκες κόντρα στον Ατρόμητο στο πλαίσιο του πρωταθλήματος (3-0-2). Έχασε μόλις τρεις φορές στα τελευταία 11 ματς εναντίον του.

*Έρχονται από 13/17 μεταξύ τους Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με νίκη του εκάστοτε φιλοξενούμενου (τρία διπλά ο Αστέρας, δύο ο Ατρόμητος).

▶️ Δείτε τα Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ σήμερα!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-0 κόντρα στον Ολυμπιακό. Το 1-0 ο Ελ Κααμπί στο 37’ με πέναλτι, το 2-0 έκανε ο Ταρέμι στο 81’, το 3-0 ο ίδιος παίκτης στο 90’.

«Λίγος» στο εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό, στο ντεμπούτο του Κέρκεζ στον πάγκο του Ατρομήτου, δεν είχε θράσος και έχασε λογικά και καθαρά. Ο αντίπαλος πήρε τον πλήρη έλεγχο απ’ την πρώτη στιγμή, απειλήθηκε ελάχιστα, «κατασκήνωσε» στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δυσκολεύτηκε να βγάλει καθαρές φάσεις. Βρήκε τη λύση με πέναλτι (υπερβολική απόφαση), στη συνέχεια είχε δοκάρι με τον εξαιρετικό Ζέλσον Μαρτίνς. Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε η εικόνα, ο Ατρόμητος ήταν ανήμπορος να απειλήσει, οι ερυθρόλευκοι διαχειρίστηκαν την κατάσταση και στο φινάλε έφτασαν σε άλλα δύο γκολ με τον Ταρέμι.

«Πρέπει να σκοράρεις αν έχεις καλές ευκαιρίες εδώ μέσα. Δεχτήκαμε το δεύτερο και το τρίτο γκολ εύκολα. Μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές δεν μπορούσαμε να παίξουμε, πιέζει πολύ ο Ολυμπιακός, το ξέραμε αυτό, είναι καλύτερη ομάδα. Είχαμε παίκτες που είχαν καιρό να παίξουν. Έχουμε καλούς παίκτες, αυτή η ομάδα μπορεί να παίξει και να σκοράρει», είπε ο κόουτς Κέρκεζ.

Τέταρτη διαδοχική ήττα για την ομάδα του σ’ όλες τις διοργανώσεις, οι τρεις για το πρωτάθλημα, κόντρα σε Κηφισιά (1-2 εντός) και Βόλο (0-1 εντός). Μεγάλη «πληγή» το Περιστέρι για τον Ατρόμητο, εκεί κέρδισε τελευταία φορά για το πρωτάθλημα τον Φεβρουάριο, έκτοτε μετρά ρεκόρ 0-5-4! Με 9 πόντους είναι 10η στη βαθμολογία. Επιστρέφουν οι Καραμάνης (Μέσος, 9,1), Παπαδόπουλος (Αμυντικός, 9) και Μανσούρ (Αμυντικός, 9).

Στατιστικά

*Έρχεται από 6/9 G/G ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Over 2.5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια.

Κωδικός BETARAS500 για… 500 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στον Παναιτωλικό. Το 1-0 ο Κέτου στο 32’, ισοφάρισε ο Αγκίρε στο 88’. Ο Ενκολολό είχε χαμένο πέναλτι για τον Παναιτωλικό στο 10’.

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του την περασμένη εβδομάδα, δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης κόντρα στον Παναιτωλικό. Απείλησε πρώτος ο Παναιτωλικός, αλλά ο Ενκολολό νικήθηκε δύο φορές απ’ τον γκολκίπερ Παπαδόπουλο στη φάση του πέναλτι στο 10’. Από εκεί και έπειτα οι Αρκάδες πήραν ψυχολογία, έβγαλαν καθαρή φάση με τον Μπαρτόλο και βρήκαν το γκολ με τον Κέτου. Το δεύτερο μέρος δεν είχε ρυθμό, ο Αστέρας βρήκε δύο τεράστιες ευκαιρίες με Μακέντα και Γιοακίνι, δεν «κλείδωσε» τη νίκη και το «πλήρωσε» στο 88’ με την ισοφάριση του Αγκίρε.

«Επρεπε να είχαμε σκοράρει ένα ακόμα και όχι να παίζουμε πίσω.
Παρά το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή, εμείς είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο που είχαμε πίεση, κάναμε ευκαιρίες. Ακόμα και πριν το αμφισβητούμενο γκολ», είπε ο κόουτς Κόουλμαν, που είχε παράπονα απ’ τη διαιτησία στο φινάλε. Τρίτο σερί παιχνίδι που δε χάνει η ομάδα του, ερχόταν απ’ το εκτός έδρας 0-0 με τον Άρη και το εντός έδρας 3-0 επί του ΟΦΗ.

Μετρά ρεκόρ 1-5-5, με 8 πόντους καταλαμβάνει την 12η θέση της βαθμολογίας. Ξανά εκτός οι Άλχο και Τσίκο, τιμωρημένοι οι Καλτσάς και Πομόνης. Έχει έξι ήττες σε οκτώ εκτός έδρας ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις (0-2-6)!

Στατιστικά

*Έρχεται από 5/9 Over 2.5 σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 5/9 G/G σ’ όλες τις διοργανώσεις.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ