Αποκλεισμός διαιτητή τένις για μια δεκαετία για παράνομο στοίχημα

Ανανεώθηκε:
τενισ στοιχημα νεα ειδησεισ
Photo Credits: IMAGO / ingimage

Ένοχος για παράνομο στοίχημα κρίθηκε ένας διαιτητής τένις και δέχτηκε ποινή αποκλεισμού από το άθλημα για πάνω από μια δεκαετία.

🎁 Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ μόνο για λίγες μέρες!
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σλοβένος αξιωματούχος του τένις Marko Ducman τέθηκε σε διαθεσιμότητα για 10 χρόνια και έξι μήνες από τον Διεθνή Οργανισμό Ακεραιότητας του Τένις (ITIA). Λόγω πολλαπλών παραβιάσεων του Προγράμματος κατά της Διαφθοράς στο Τένις (TACP).

Ο Ducman, που δραστηριοποιείται σε διεθνές επίπεδο, παραδέχθηκε τέσσερις παραβάσεις του TACP. Περιλαμβάνουν την τοποθέτηση στοιχημάτων σε αγώνες τένις και την παραποίηση των δεδομένων των αγώνων για στοιχηματικούς σκοπούς.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ο Ducman συνεργάστηκε με την ITIA και αποδέχθηκε την ποινή. Μάλιστα, παραιτήθηκε από την επιλογή ακρόασης ενώπιον ανεξάρτητου συμβούλου ακροάσεων κατά της διαφθοράς.

Έχει τεθεί υπό προσωρινή αναστολή από τις 8 Σεπτεμβρίου 2023. Ο χρόνος που εξέτισε ο Ducman κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα προσμετρηθεί στη συνολική αναστολή. Η τιμωρία του θα ολοκληρωθεί στις 7 Μαρτίου του 2034.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου αναστολής, ο Ducman απαγορεύεται να συμμετέχει σε οποιαδήποτε διοργάνωση τένις που έχει εγκριθεί από τα μέλη της ITIA.  Συμπεριλαμβανομένων των ATP, ITF, WTA και τουρνουά όπως το Australian Open, Roland Garros, Wimbledon και US Open. Καθώς και σε οποιεσδήποτε διοργανώσεις που έχουν εγκριθεί από εθνικές ενώσεις.

🎁 Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ μόνο για λίγες μέρες!
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ