Ο Καλύτερος Bookmaker για στοίχημα στο Αυστραλιανό Οπέν

Ανανεώθηκε:
australian open 2020 apodoseis

Που θα βρείτε τις κορυφαίες Αποδόσεις για το Αυστραλιανό Όπεν; Το Αυστραλιανό Όπεν αποτελεί παραδοσιακά το πρώτο Grand Slam της χρονιάς και οι παίκτες του στοιχήματος έχουν την πρώτη ευκαιρία να δουν τους μεγάλους αστέρες να “μάχονται” για έναν σπουδαίο τίτλο. Πραγματοποιήθηκε έρευνα για να διαπιστωθεί ποιος ήταν ο καλύτερος bookmaker για στοίχημα στο Αυστραλιανό Όπεν 2020, με συλλογή δεδομένων το διάστημα 20/21/01/2020.

Για την έρευνα δοκιμάστηκαν 16 διαφορετικές πλατφόρμες στοιχήματος στην Ελλάδα. Οι υποψήφιοι για τον τίτλο “Ο Καλύτερος Bookmaker για στοίχημα στο Αυστραλιανό Όπεν 2020” ήταν οι εξής:

 • Stoiximan
 • Betshop
 • Winmasters
 • Pamestoixima
 • Netbet
 • Vistabet
 • Betrebels
 • Sportingbet
 • Bwin
 • Interwetten
 • Novibet
 • Bet356
 • Goalbet
 • Tipbet
 • Betstars
 • Championsbet

Τα κριτήρια που χρησιμοποιήθηκαν στην έρευνα για το Αυστραλιανό Όπεν 2020 ήταν οι αποδόσεις που πρόσφεραν οι στοιχηματικές για Νικητή αγώνα, για χάντικαπ στα games, για χάντικαπ στα set, για σύνολο στα games, για Νικητή πρώτου set και για Κατάκτηση του τουρνουά.

Τα δεδομένα και οι αποδόσεις που καταγράφηκαν και επεξεργάστηκαν για την έρευνα πάρθηκαν από τις στοιχηματικές στις 20 και 21 Ιανουαρίου του 2020. Γεγονός που σημαίνει πως στο διάστημα που ακολούθησε υπάρχει η πιθανότητα οι αποδόσεις και οι αγορές να διαφοροποιήθηκαν.

australian open apodoseis

Οι καλύτερες αποδόσεις για στοίχημα στο Αυστραλιανό Όπεν 2020

Έπειτα από τη συλλογή των αποδόσεων και των αγορών υπήρξε επεξεργασία των δεδομένων ώστε να διαπιστωθεί ποιές στοιχηματικές διαθέτουν τις καλύτερες αποδόσεις για στοίχημα στο Αυστραλιανό Όπεν 2020. Τα αποτελέσματα ανέδειξαν τρεις νικητές:

Η στοιχηματική με τις συνολικά καλύτερες αποδόσεις για στοίχημα στο Αυστραλιανό Όπεν 2020, σύμφωνα με την έρευνα, ήταν ο Stoiximan με συνολική συγκομιδή 371 πόντων στο σύστημα αξιολόγησης που εφαρμόστηκε. Αυτό συνέβη κυρίως διότι πρόσφερε αποδόσεις με χαμηλή γκανιότα για Νικητή Αγώνα στο 4.81% και στα χάντικαπ για games με 6.94%

Η στοιχηματική με τις #2 καλύτερες αποδόσεις για στοίχημα στο Αυστραλιανό Όπεν 2020 αναδείχθηκε η Betshop με 370 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης. Στις αποδόσεις της για Νικητή Αγώνα είχε γκανιότα 4.67% , ενώ στις αποδόσεις της για τα χάντικαπ σε games πρόσφερε τη χαμηλότερη γκανιότα με 5.13%.

Στην 3η θέση για τις καλύτερες αποδόσεις για στοίχημα στο Αυστραλιανό Όπεν 2020 βρέθηκε η winmasters, με 347 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης. Συγκεκριμένα, πρόσφερε τη δεύτερη χαμηλότερη τιμή (4.53%) σε γκανιότα για Νικητή Αγώνα, ενώ κατατάχθηκε πολύ ψηλά και στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Οι καλύτερες αποδόσεις για Κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν 2020

Οι παίκτες του στοιχήματος αναζητούν την αξία. Αξία σημαίνει υψηλές αποδόσεις στις επιλογές τους, άρα το μεγαλύτερο δυνατόν κέρδος στην περίπτωση επαλήθευσης των προγνωστικών τους. Οι στοιχηματικές που παραδοσιακά κερδίζουν την προτίμηση των παικτών είναι αυτές που προσφέρουν τις πιο ελκυστικές αποδόσεις, δηλαδή τη χαμηλότερη γκανιότα.

Στην κατηγορία για τη μακροχρόνια αγορά για Κατάκτηση του τουρνουά υπήρξαν διαφορετικοι νικητές. Συγκεκριμένα, οι Sportingbet, Vistabet και Bwin κατέγραψαν την ίδια,  χαμηλότερη γκανιότα με 17,65%! Στην 4η θέση βρέθηκε η Goalbet Με 18,28%. Οι παραπάνω στοιχηματικές πρόσφεραν τις υψηλότερες αποδόσεις για κατάκτηση του τίτλου στα φαβορί της διοργάνωσης.

Οι καλύτερες αποδόσεις στα παιχνίδια του Αυστραλιανού Όπεν 2020

Ακόμη μεγαλύτερη σημασία για τους παίκτες έχουν οι αποδόσεις για νικητή αγώνα στις διοργανώσεις τένις, αφού πρόκειται για τη δημοφιλέστερη αγορά στο άθλημα. Η χαμηλότερη γκανιότα στην αγορά Νικητής Αγώνα αποτελεί κορωνίδα για κάθε στοιχηματική που θέλει να προσελκύσει παίκτες στην πλατφόρμα της.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία οι τρεις επικρατέστερες στοιχηματικές ήταν οι εξής:

Στην 1η θέση βρέθηκε η Winmasters με τη χαμηλότερη γκανιότα της τάξεως του 4.49% και ακολούθησαν η Pamestoixima με 5.02% γκανιότα και η Betshop με 5.04%. Οι αποδόσεις που καταγράφηκαν ως προσφερόμενες από τους παραπάνω bookmakers την περίοδο 20/21 Ιανουαρίου αναδείχθηκαν ως οι κορυφαίες στη συγκεκριμένη αγορά.

Οι Καλύτεροι Bookmakers για στοίχημα στο Αυστραλιανό Όπεν Ανδρών

Οι Bookmakers με τις καλύτερες αποδόσεις για τους Άνδρες στο Αυστραλιανό Όπεν, σύμφωνα με την έρευνα ήταν οι εξής:

Στην 1η θέση βρέθηκε η Betshop με 185 πόντους συγκομιδή στο σύστημα αξιολόγησης. Η Betshop που συγκέντρωσε και τη μεγαλύτερη βαθμολογία στους Άνδρες πρόσφερε τη χαμηλότερη γκανιότα σε Χάντικαπ games, σε σύνολο games και Νικητή 1ου set.

Ακολούθησε ο Stoiximan με 180 πόντους και στην 3η θέση βρέθηκε η Winmasters με 169 πόντους, η οποία πρόσφερε τη χαμηλότερη γκανιότα στην αγορά Νικητής Αγώνα.

Το σύστημα αξιολόγησης της έρευνας κατέγραψε και μέτρησε τις αποδόσεις που πρόσφεραν όλες οι στοιχηματικές για Νικητή Αγώνα, για Χάντικαπ σε set και games, για σύνολο games, για Νικητή 1ου set και για Κατάκτηση της διοργάνωσης. Όλες οι παραπάνω αποδόσεις αφορούσαν αποκλειστικά το ανδρικό ταμπλό στο Αυστραλιανό Όπεν 2020.

Οι Καλύτεροι Bookmakers για στοίχημα στο Αυστραλιανό Όπεν Γυναικών

Οι Bookmakers με τις καλύτερες αποδόσεις για τις Γυναίκες στο Αυστραλιανό Όπεν, σύμφωνα με την έρευνα ήταν οι εξής:

Στην 1η θέση βρέθηκε και πάλι η Betshop με 185 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης, προσφέροντας τη χαμηλότερη γκανιότα στις αγορές Χάντικαπ στα games και Σύνολο games.  Στη 2η θέση ακολούθησε ο Stoiximan με 179 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης. Πρόσφερε τη χαμηλότερη γκανιότα στην αγορά Χάντικαπ στα set.  Στην 3η θέση βρέθηκε η Winmasters με 178 πόντους, όντας ανταγωνιστική σε όλες τις αγορές, αλλά δίχως να κατακτήσει κάποια πρωτιά.

Επίλογος

Τα αποτελέσματα που παρουσιάζονται βασίζονται σε δεδομένα που συλλέχθηκαν την περίοδο 20-21/01/2020 και καταδεικνύουν ότι οι αποδόσεις για το Αυστραλιανό Όπεν υπήρξαν ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές μεταξύ των στοιχηματικών στην Ελλάδα. Ο Stoiximan κατέγραψε τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο σύστημα αξιολόγησης, αλλά η διαφορά από τους ανταγωνιστές ήταν μικρή και η γενική εικόνα των αποδόσεων ήταν ικανοποιητική.

Bookmakers όπως οι Pamestoixima και Novibet κατέγραψαν πρωτιές σε συγκεκριμένες αγορές και με μεγαλύτερη ποικιλία αγορών στο μέλλον μπορούν να πλασαριστούν υψηλότερα σε μελλοντική ανάλογη έρευνα.  Για του λόγου το αληθές, η Pamestoixima προσέφερε τη χαμηλότερη τιμή γκανιότας σε όλη την έρευνα με το 4.22% για Νικητή αγώνα στους αγώνες των γυναικών.

Συμπερασματικά, οι αποδόσεις Αυστραλιανού Όπεν 2020 κυμάνθηκαν σε ικανοποιητικά επίπεδα. Ο τομέας στον οποίο οι bookmakers μπορούν να βελτιωθούν εμπίπτει στο πλήθος των επιλογών. Περισσότερες αγορες και ειδικά στοιχήματα θα βοηθήσουν τη δημοφιλία των τουρνουά τέννις ανάμεσα στους παίκτες στοιχήματος.