Απίστευτο! Μήνυσαν τον γιό τους γιατί δεν μοιράστηκε τα κέρδη από τα τυχερά παιχνίδια

Ανανεώθηκε:
eurojackpot greece ελλαδα κληρωση λοταρια

Η οικογένεια ενός άνδρα που κέρδισε το τζακ ποτ και το ασύλληπτο ποσό των 1,35 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον μηνύει, ισχυριζόμενη ότι αθέτησε την υπόσχεσή του να μοιραστεί μαζί τους τα κέρδη.

👉 Δείτε τα live νομιμα online casino στην ελλαδα

100 δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁 Promo code: EGYPT600
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τυχερός άνδρας τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, αγόρασε το τυχερό δελτίο του τζακ ποτ στις 13 Ιανουαρίου 2023. Ήταν η τέταρτη μεγαλύτερη πληρωμή τζακ ποτ στην ιστορία των ΗΠΑ και ο νικητής επέλεξε να λάβει εφάπαξ ποσό περίπου 500 εκατομμυρίων δολαρίων μετά από φόρους.

Ο ίδιος μήνυσε τη μητέρα της κόρης του επειδή φέρεται να παραβίασε τη συμφωνία εμπιστευτικότητας, λέγοντας στην υπόλοιπη οικογένειά του για το κέρδος του στο λαχείο πριν η κόρη τους γίνει 18 ετών το 2023, ανέφερε η Independent. Ο άνδρας βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τη γυναίκα από τον Νοέμβριο.

Ωστόσο, η υπόθεση πήρε νέα τροπή, καθώς ο ίδιος ο πατέρας του άνδρα ισχυρίζεται ότι είπε ψέματα για την υπόσχεση να μοιραστεί κάποια από τα χρήματα με την οικογένεια. ‘Του είπα… “Δεν είσαι ο γιος που ήξερα”, έγραψε ο πατέρας σε ένορκη δήλωση που κατατέθηκε την Παρασκευή. “Ο γιός μου θύμωσε και με αποκάλεσε “δικτάτορα”. Από τότε δεν έχω ακούσει νέα από τον γιο μου και δεν έχει κάνει τίποτα από όσα υποσχέθηκε”.

Η μεγάλη νίκη έφερε ρήξεις στις σχέσεις της οικογένειας

Η σχέση του άνδρα με τον πατέρα του προφανώς χειροτέρεψε ένα ή δύο μήνες αφότου αγόρασε το νικητήριο λαχείο. “Έκανα το λάθος να πω στον πατέρα μου ότι είχα κερδίσει το λαχείο χωρίς να υπογράψει συμφωνία εμπιστευτικότητας”, δήλωσε αρχικά ο άνδρας. “Η σχέση μας επιδεινώθηκε γρήγορα στη συνέχεια. Δεν του είπα τι θα έκανα με τα χρήματά μου, πώς θα ωφελούσα την κόρη μου ή οποιαδήποτε άλλα γεγονότα εκτός από το απλό γεγονός ότι είχα κερδίσει”.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε επίσης ότι η μητέρα της κόρης του προσπάθησε να αποκαλύψει την ταυτότητά του και τον κατηγόρησε ψευδώς ότι προσπάθησε να απαγάγει την κόρη τους, αφού αρνήθηκε να χρηματοδοτήσει τις διακοπές της και του νέου της φίλου.

Φυσικά, αυτός δεν είναι ο μόνος νικητής λοταρίας στην Αμερική που αντιμετώπισε προβλήματα μετά από μια τεράστια νίκη. Στις αρχές του περασμένου έτους, ο μεγαλύτερος νικητής λοταρίας όλων των εποχών μηνύθηκε από έναν άνδρα που ισχυρίστηκε ότι του έκλεψε το λαχείο που αγόρασε στην Altadena της Καλιφόρνια.