Αξιόπιστες επιλογές για Οnline poker

διαδικτυακό πόκερ

Οι online πόκερ πλατφόρμες κερδίζουν ολοένα και περισσότερους φίλους, αφού δεν χρειάζεται να μετακινηθούν σε κάποιο live καζίνο ή σε κάποια νόμιμη λέσχη για να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στην τσόχα. Η εικονική τσόχα των ιστοσελίδων πόκερ προσφέρει τη δυνατότητα για ασφαλές και νόμιμο πόκερ από τον υπολογιστή ή το κινητό ή το tablet του κάθε χρήστη. Οι κορυφαίες επιλογές για Online Poker στην Ελλάδα είναι δύο και καλές!

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

PokerStars

Αν λέγαμε ότι η PokerStars αποτελεί ηγετικό παράγοντα στην online βιομηχανία του πόκερ θα την υποτιμούσαμε. Η PokerStars είναι αναμφισβήτητα ο κορυφαίος προορισμός για διαδικτυακό πόκερ στον πλανήτη και αυτό αποδεικνύεται από τα εκατομμύρια των εγγεγραμμένων μελών της και τα εκατομμύρια παικτών που παίζουν καθημερινά στην πλατφόρμα της. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα καλύπτει τις ανάγκες όλων των παικτών πόκερ, από τους πλέον άπειρους, που θέλουν να παίξουν για ψυχαγωγία, ως τους επαγγελματίες του “αθλήματος”, που παίζουν συστηματικά και επιλέγουν τα μεγάλα buy ins. Τρομερή ποικιλία σε είδη παιχνιδιού, setup παιχνιδιού και “πορτοφόλια”. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, στην PokerStars ο επισκέπτης θα βρει:

  • τραπέζια cash, με τα blinds να ξεκινούν από πολύ χαμηλά και να φτάνουν σε πολύ υψηλά επίπεδα
  • τραπέζια Zoom για γρήγορο και συναρπαστικό παιχνίδι,
  • τραπέζια με 6 θέσεις
  • τραπέζια Sit & Go, με πλήθος επιλογών σε ταχύτα, αριθμό συμμετοχών και buy ins
  • τραπέζια Spin & Go, όπου τα τραπέζια είναι 3 θέσεων και η δράση ταχύτατη
  • τραπέζια Spin  & Go Max, όπου ο αριθμός των παικτών ποικίλλει, όπως και το prize pool
  • τουρνουά ΚΟ, όπου ο παίκτης επιβραβεύεται όταν αποκλείει αντίπαλο
  • Κλασικά Τουρνουά με προκαθορισμένη ώρα έναρξης και προκαθορισμένο prize pool, το οποίο μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών
  • Sunday Million, το φημισμένο Κυριακάτικο τουρνουά, όπου τα prize pools… ξεφεύγουν
  • Events, τα οποία είναι προκριματικά τουρνουά για αληθινά events πόκερ

H PokerStars φροντίζει να επιβραβεύει τους ενεργούς παίκτες της πλατφόρμας με την υπηρεσία My Stars, όπου ο παίκτης μαζύει “αστεράκια”, εισιτήρια τουρνουά και άλλα δωράκια, τα οποία προσφέρει η πλατφόρμα σε μορφή σεντουκιών και τα οποία ανοίγουν, όταν ο παίκτης συγκεντρώσει έναν ορισμένο αριθμό πόντων, με βάση τη δραστηριότητά του.

Bet365

Η βιομηχανία του online poker έχει αναπτυχθεί σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια και πολλοί επαγγελματίες παίκτες επιλέγουν να παίζουν κατά κόρον από τον υπολογιστή ή το κινητό τους σε μία από τις διαδικτυακές πλατφόρμες, που λειτουργούν νόμιμα και στην Ελλάδα. Μία από τις πιο ελκυστικές και αξιόπιστες επιλογές για online poker αποτελεί και η κορυφαία στοιχηματική bet365.

Η αγαπημένη για πολλούς στοιχηματική Bet365 πρόσφατα λάνσαρε την δική της πλατφόρμα πόκερ στην Ελλάδα. Μέσα από την ιστοσελίδα ο ενδιαφερόμενος παίκτης, αφού εγγραφεί,  μπορεί να ξεκινήσει το παιχνίδι άμεσα. Το “πορτοφόλι” του εγγεγραμμένου μέλους είναι ενιαίο και δεν χρειάζεται κάποια έξτρα ενέργεια για να δοκιμάσει τις ικανότητές του στη διαδικτυακή τσόχα. Ο λογαριασμός μεταφέρεται στην ενότητα πόκερ, όπου υπάρχουν τραπέζια μετρητών με διαφορετικά buy ins, τραπέζια speed poker και premium τραπέζια. Το πόκερ της Bet365 διαθέτει και αποστολές, οι οποίες όταν ολοκληρώνονται οι παίκτες επιβραβεύονται με ελκυστικά δώρα. Διέπεται από τη γνωστή αξιοπιστία της Bet365 και οι επιλογές εμπλουτίζονται σε σταθερή βάση.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα