*22η αγωνιστική.

*Στον πρώτο γύρο: ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-2.

*Ο Ολυμπιακός έρχεται από 12 σερί νίκες πρωταθλήματος επί του ΟΦΗ, τελευταίο θετικό αποτέλεσμα το 2018 για τους Κρητικούς.

*Έρχονται από 7/11 μεταξύ τους Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Δείτε τα Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προηγούμενο ματς: Eκτός έδρας ήττα 2-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το 1-0 ο Μπερνάρντ στο 25’, το 2-0 έκανε ο Γερεμέγεφ στο 60’. Καλύτερος στα σημεία ο Παναθηναϊκός, ήταν πιο αποτελεσματικός, άξιζε ένα γκολ ο Ολυμπιακός, που είχε μερικές μεγάλες φάσεις.

Χωρίς αποτελεσματικότητα στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, υπέστη οδυνηρή ήττα, που μάλλον δίνει χαριστική βολή στις ελπίδες του για διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν καλύτερος στα σημεία, έκανε γκολ την καλύτερη στιγμή του, ο Ολυμπιακός δεν ήταν εύστοχος στις δικές του φάσεις, ωστόσο η εικόνα του δεν ήταν κακή. Ο Καρβαλιάλ έκανε τρεις αλλαγές στο ημίχρονο, η ομάδα του έχασε τα πατήματα της, το 2-0 στο 60’ “κλείδωσε” τη νίκη για τον Παναθηναϊκό, που χρειάστηκε και μερικές επεμβάσεις του γκολκίπερ Ντραγκόφσκι για να κρατήσει το “μηδέν”.

Η ομάδα του Πειραιά έχασε ξανά έπειτα από τρεις σερί νίκες πρωταθλήματος, δεν ανταποκρίθηκε σ’ ακόμη ένα ντέρμπι, πλέον έμεινε στο -9 απ’ την κορυφή, στο -7 απ’ την ΑΕΚ και στο -6 απ’ τον Παναθηναϊκό, αποστάσεις που δύσκολα καλύπτονται, με βάση και την ασταθή εικόνα του Ολυμπιακού. Η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει σε νέα αλλαγή τεχνικού διευθυντή, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς επιστρέφει σ’ αυτόν το ρόλο, στη θέση του Πέδρο Άλβες.

Μεσοβδόμαδα ήρθε και η αποχώρηση του Καρβαλιάλ, ο οποίος δεν άντεξε πολύ στην άκρη του πάγκου. Σήμερα τα ηνία θα έχει ο κόουτς της Κ19, Σωτήρης Συλαΐδόπουλος, νέος τεχνικός ο Χοσέ Λουίς Μενδιλιμπάρ, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα τις επόμενες ημέρες, σήμερα θα είναι στην εξέδρα για να παρακολουθήσει το ματς. Λογικά θα είναι διαθέσιμοι οι νεοαποκτηθέντες Βέζο (στόπερ) και Καμπράλ (εξτρέμ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 στα 6/10 τελευταία παιχνίδια του.

*G/G στα 8/14 τελευταία παιχνίδια του.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΟΦΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-2 κόντρα στην Κηφισιά. Το 0-1 ο Οζέγκοβιτς στο 10’ με πέναλτι, το 0-2 ήρθε απ’ τον ίδιο παίκτη στο 64’. Μείωσε ο ΟΦΗ στο 71’ με τον Αποστολάκη.

Παίρνει επικίνδυνη τροχιά η σεζόν, την Κυριακή υπέστη νέα ήττα, εντός έδρας απ’ την Κηφισιά, έκανε θλιβερή εμφάνιση και πλέον οφείλει να αρχίσει να σκέφτεται την μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο, έχανε 1-0 από νωρίς, κινδύνευσε σε αρκετές περιπτώσεις, δεν είχε αρχή, μέση και τέλος. Στο δεύτερο 45λεπτο βελτιώθηκε, αλλά η Κηφισιά διαχειρίστηκε καλά την κατάσταση, έκανε το 0-2 στο 64’, ο ΟΦΗ μείωσε λίγο αργότερα και πίεσε για την ισοπαλία, αλλά δεν άξιζε να πάρει κάτι απ’ το ματς.

Άφησε υπόνοιες ακόμη και για παραίτηση ο κόουτς Πέπε Μελ, που επεσήμανε: “Ποτέ δεν έχω ζήσει στην καριέρα μου μια χρονιά με τόσα παιχνίδια δίχως νίκη. Και φυσικά ένας προπονητής δεν μπορεί να βρίσκεται στην ελίτ για 24 χρόνια δίχως να παλεύει”. Ήταν η τέταρτη σερί ήττα για την ομάδα του σ’ όλες τις διοργανώσεις, είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός απ’ τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο, νωρίτερα έχασε 3-0 απ’ την ΑΕΚ. Προέκυψε έντονη συζήτηση από κάποιες αναρτήσεις του ιδιοκτήτη, Μιχάλη Μπούση, το περιβάλλον του οποίου αφήνει να εννοηθεί ότι θα αποχωρήσει απ’ την ομάδα.

Μετρά μόλις μια νίκη στις τελευταίες 14 αγωνιστικές (1-5-8), έμεινε στους 20 πόντους και πλέον βρίσκεται μόλις στο +5 απ’ την τελευταία δυάδα, οφείλει να πάρει αποτελέσματα, ειδάλλως μοιάζει βέβαιο ότι θα μπλέξει σε περιπέτειες. Επιστρέφουν οι Αμπάντα (Αμυντικός, 18,1) και Γκλάζερ (Μέσος, 14), χτύπησε σοβαρά και μάλλον χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο στόπερ Μπρεσάν, σήμερα είναι τιμωρημένος ο Λαμπρόπουλος, προκύπτει πρόβλημα στη θέση, ίσως παίξει εκεί ο χαφ Γκλάζερ. Στην αποστολή οι νεοαποκτηθέντες Λουκάο (στόπερ) και Χιμένεθ (επιθετικός).

ΟΦΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από τέσσερα σερί Over 2.5 σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 6/8 G/G σ’ όλες τις διοργανώσεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ