6η αγωνιστική (τελευταία)

*Φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. Από κάθε όμιλο προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες στη φάση των “16”, η τρίτη ομάδα συνεχίζει στη φάση των “16” του Κόπα Σουνταμερικάνα.

*Μόνο νίκη θέλει η Ιντερνασιονάλ για να πάρει την πρόκριση στα νοκ άουτ, την ώρα που η Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν παίζει για δυο αποτελέσματα για τον ίδιο λόγο. Προκρίνονται αυτομάτως και οι δυο, σε περίπτωση που ηττηθεί η Νασιονάλ στο άλλο ματς του ομίλου.

*Under 2.5 και τα τρία συνολικά παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν – Ιντερνασιονάλ 1-1

Δείτε τα Προγνωστικά Copa Libertadores

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ (Βραζιλία)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-2 επί της Αμέρικα Μινέιρο, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 19ο λεπτό, για να κάνει την ανατροπή με τα τέρματα των Ζεάν Ντίας (63′) και Αλεμάο (85′).

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Ιντερνασιονάλ, ερχόμενη από αήττητο σερί οκτώ αγώνων, σε όλες τις διοργανώσεις. Την περασμένη Κυριακή, η ομάδα του Μάνο Μενέσες φιλοξενήθηκε από την Αμέρικα Μινέιρο, για το πρωτάθλημα, από την έδρα της οποίας πέρασε με το διπλό, επικρατώντας με 1-2. Βρέθηκε πίσω από νωρίς σε ένα πρώτο ημίχρονο που δεν έπεισε με την εικόνα της, ισορρόπησε όμως την κατάσταση στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να κάνει την ανατροπή.

Βρίσκεται έτσι στην έκτη θέση στη βαθμολογία Α Βραζιλίας, την οποία και μοιράζεται μαζί με τις Μπραγκαντίνο και Φορταλέζα. Με νίκη απόψε, προκρίνεται αυτόματα στα νοκ άουτ του Λιμπερταδόρες, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα περιμένει απώλεια της Νασιονάλ στο άλλο ματς του ομίλου. Αν τίποτα από αυτά δεν συμβεί, τότε θα συνεχίσει στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Πάντως, επικράτησε και στα τρία πιο πρόσφατα εντός της.

Στη διάθεση του προπονητή τους για το αποψινό Ιντερνασιονάλ – Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν είναι κανονικά οι Γκάμπριελ, Αράνγκιζ, Ντε Πένα και Μαουρίτσιο. Συμπλήρωσε κάρτες ο Νίκο Ερνάντες και θα εκτίσει τιμωρία, οπότε και το αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Βιτάο και Μερκάδο.

Ιντερνασιονάλ Στατιστικά

*Goal/Goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΜΕΝΤΕΓΙΝ (Κολομβία)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από τη Μιγιονάριος, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με 2-0 (50′, 63′), για να μειώσει απλά στις καθυστερήσεις με το πέναλτι του Μπατάγια.

Από την πλευρά της, η Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν έρχεται από δυο σερί εντός συνόρων ήττες. Στο πιο πρόσφατο χρονικά παιχνίδι της, η ομάδα του υπηρεσιακού Σεμπάστιαν Μποτέρο φιλοξενήθηκε από τη Μιγιονάριος, από την έδρα της οποίας έφυγε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-1. Αν και το μεταξύ τους ήταν ισορροπημένο από άποψη ευκαιριών, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις.

Βρίσκεται έτσι στην τελευταία θέση του δευτέρου ομίλου, με μόλις δυο βαθμούς σε έξι ματς. Σε ότι αφορά τώρα το Λιμπερταδόρες, έρχεται από τρεις σερί νίκες, γεγονός που τη φέρνει στην κορυφή, οπότε και για να πάρει τώρα την πρόκριση στα νοκ άουτ, παίζει για δυο αποτελέσματα, καθώς της αρκεί και η ισοπαλία. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι ηττήθηκε στις 4/5 τελευταίες εξόδους της.

Εκτός μάχης βρίσκεται οι τραυματίες Πάρδο και Ιμπάργκουεν, αλλά και οι τιμωρημένοι Αντρές Ρικαούρτε και Βίκτορ Μορένο.

Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ιντερνασιονάλ – Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ