*Νοκ-άουτ αναμέτρηση για τη φάση των “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου U20, το οποίο διεξάγεται στην Αργεντινή. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

*Αυτή είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που τίθενται αντιμέτωπες.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ U20

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία 1-1 με τη Σενεγάλη, για τη φάση των ομίλων. Παρότι βρέθηκε πίσω στο μισάωρο, ισοφάρισε εν τέλει με το τέρμα του Κορτές στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αήττητη προκρίθηκε στα νοκ άουτ της διοργάνωσης η Κολομβία. Ξεκίνησε στη φάση των ομίλων με νίκη 1-2 επί του Ισραήλ, επικράτησε με το ίδιο σκορ της Ιαπωνίας, ενώ ολοκλήρωσε με ισοπαλία 1-1 με τη Σενεγάλη. Τερμάτισε έτσι στην κορυφή του ομίλου της με επτά βαθμούς και προκρίθηκε μαζί με το Ισραήλ.

Αυτή είναι η έκτη φορά που συνεχίζει στα νοκ άουτ, στις έντεκα συνολικά παρουσίες της στα τελικά. Ταβάνι της φυσικά είναι η τρίτη θέση που κατέκτησε το 2003 στα γήπεδα των ΗΑΕ. Άπαντες παρόντες για τον κόουτς Έκτορ Καρδένας.

Κολομβία U20 Στατιστικά

*Goal/Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΛΟΒΑΚΙΑ U20

Προηγούμενο ματς: Ήττα 0-2 από τις ΗΠΑ, για τη φάση των ομίλων. Βρέθηκε πίσω στο 38ο λεπτό, δεχόμενη και δεύτερο στις καθυστερήσεις.

Μπορεί να πανηγύρισε μόλις μια νίκη στον όμιλο, ωστόσο ήταν αρκετή για να χαρίσει την πρόκριση στη Σλοβακία. Ξεκίνησε δυναμικά τις υποχρεώσεις της, διασύροντας τα Νησιά Φίτζι με 0-4, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς ακολούθησαν οι ήττες από Ισημερινό (1-2) και ΗΠΑ (0-2). Προκρίθηκε ως μια από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες, έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων από Γαλλία και Ιαπωνία.

Αυτή είναι η δεύτερη συμμετοχή της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχοντας κάνει την παρθενική της εμφάνιση το 2003, όταν και έφτασε και πάλι μέχρι τους “16”, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό εκεί από τη Βραζιλία (1-1, παρ. 1-2). Με 4-3-3 αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Άλμπερτ Ρούσνακ, καθώς το 4-2-3-1 δεν του βγήκε κόντρα στις ΗΠΑ.

Σλοβακία U20 Στατιστικά

*Goal/Goal τα 8/10 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

Κολομβία U20 – Σλοβακία U20 στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ