*8η αγωνιστική

* Η Κρισιούμα είναι αήττητη εντός έδρας από την Σπορτ Ρεσίφε, με τρεις νίκες σε πέντε αγώνες.

ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ 

Προηγούμενο ματς:Η Κρισιούμα έχασε 1-2 εντός έδρας από την Σεαρά, σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε να χάνει πολύ νωρίς από γκολ του Νίκολας μόλις στο τρίτο λεπτό. Και παρόλο που ισοφάρισε με πέναλτι του Μαρκίνιος Γκάμπριελ στο 32’, δέχθηκε δεύτερο τέρμα από τον Ερικ στο 44’. Στο δεύτερο ημίχρονο απείλησε μία – δύο φορές με ισοφάριση, αλλά θα μπορούσε να έχει δεχθεί και άλλο τέρμα. 

Η Κρισιούμα γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα στο εθνικό πρωτάθλημα, με 1-2 εντός έδρας από την Σεαρά, σε έναν αγώνα που το γήπεδό της γέμισε από τους οπαδούς της, με ενθουσιασμό έπειτα από τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Αυτή ήταν και η πρώτη της ήττα έπειτα από οκτώ αγώνες στους οποίους είχε έξι νίκες.  

Είναι πάντα ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην έκτη θέση του, αλλά ισόβαθμη με άλλες δύο ομάδες, μία εκ των οποίων είναι εντός πρώτης τετράδας και θέσεων ανόδου. Και είναι σε απόσταση βολής  

Δεν έχει απουσίες λόγω τραυματισμών και επιστρέφουν από τιμωρία οι Ροντρίγκο (ΑΜ), Κριστοβάμ (ΑΜ), Ρομιούλο (ΜΕ), Έντερ (ΕΠ). 

Κρισιούμα Στατιστικά

*Εχει 9/12 N/G εντός έδρας

*Εχει 10/12 under 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ  

Προηγούμενο ματς: Η Σπορτ Ρεσίφε κέρδισε 3-0 εντός έδρας την Μποταφόγκο Σάο Πάουλο ανοίγοντας το σκορ με αυτογκόλ του Μάρσιο Σίλβα στο 45’, ενώ “καθάρισε” το παιχνίδι με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από τον Βάγκνερ Λαβ στο 65’ και στο 90’, σε έναν αγώνα που ήταν σαφώς ανώτερη αγωνιστικά από την αντίπαλο της. 

Η Σπορτ Ρεσίφε επέστρεψε στις νίκες έπειτα από δύο παιχνίδια, κερδίζοντας με 3-0 εντός έδρας την Μποταφόγκο Σάο Πάουλο, παραμένοντας αήττητη στο εθνικό πρωτάθλημα, αν και μακριά από το γήπεδό της έχει φέρει και τις δύο ισοπαλίες της στον θεσμό μέχρι στιγμής.  

Μπορεί να βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως έχει παίξει ως και τρεις αγώνες λιγότερους από κάποιες ομάδες! Και είναι στο -3 από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις που εξασφαλίζουν άνοδο και μόλις στο -4 από την κορυφή. 

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών ο πλάγιος μπακ Εντουάρντο και οι επιθετικοί Λαμπαντέγια, Παουλίνιο, ενώ έχει τραυματιστεί και ο επιθετικός Εντίνιο που απουσιάζει.Τιμωρημένος είναι ο αριστερός μπακ Ιγκόρ Κάριους, που έχει εμπλακεί στην έρευνα για στημένα παιχνίδια και ως τώρα ήταν βασικός στην ομάδα του. 

Σπορτ Ρεσίφε Στατιστικά

*Εχει 4/5 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 7/9 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 8/15 over 2,5 εκτός έδρας

*Εχει 9/15 G/G εκτός έδρας

Κρισιούμα-Σπορτ Ρεσίφε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ