32η αγωνιστική

*Μετρούν 6/10 αναμετρήσεις με No Goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Η Λούγο δεν έχει υποστεί ήττα από τη Ράσινγκ Σανταντέρ στα πρόσφατα 3 παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Ράσινγκ Σανταντέρ – Λούγο 0-1

ΛΟΥΓΟ

Προηγούμενο ματς: Απέσπασε ισοπαλία χωρίς τέρματα, εκτός έδρας, με αντίπαλο την Αλαβές, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να σκοράρουν, αλλά δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους. Στο 85’ ο Χουάνπε αποβλήθηκε για τη Λούγο, ενώ ήταν εκτός γηπέδου.

Η Λούγο προσπαθεί με κάθε τρόπο να σώσει τη χρονιά και να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ανάλογη είναι η εικόνα της και στο γήπεδο, παλεύει για κάθε πιθανό θετικό αποτέλεσμα. Απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας σε μια πολύ δύσκολη έδρα, όπως είναι εκείνη της Αλαβές (0-0), ίδιο αποτέλεσμα και στο προηγούμενο ματς εντός έδρας, εναντίον της Σαραγόσα. Έκανε ντεμπούτο με συγκομιδή ο Ίνιγο Βέλεθ, ο ανέλαβε το δύσκολο έργο να κρατήσει τη Λούγο στη Σεγούντα Ντιβισιόν. Ο Ισπανός προπονητής ήταν πέρυσι στην κατηγορία με την Αμορεμπιέτα και απολύθηκε προς το φινάλε για τη μάχη της παραμονής των Βάσκων. “Τα παιχνίδια κερδίζονται όταν είμαστε ο εαυτός μας, θέλουμε να νικήσουμε στην έδρας μας”, δήλωσε στη συνέντευξη τύπου. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός ο τιμωρημένος Χουάνπε και οι τραυματίες Σενιέ, Χοσέλου. Αμφίβολοι οι Πάντιτς, Τσάβι Τόρες. 

Λούγο Στατιστικά

*7/10 ματς τελευταία είχαν under 2.5 γκολ

*8/10 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*Δέχεται γκολ σε 8/15 ματς εντός έδρας 

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΑΣΙΝΓΚ ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 εντός έδρας, με αντίπαλο την Ουέσκα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 27’ ο Χόρχε Πόμπο με εκτέλεση πέναλτι σκόραρε για το 1-0 των γηπεδούχων, ενώ στο 45’ ο Καντέ ισοφάρισε για το τελικό 1-1 από το πρώτο ημίχρονο. 

Η Ράσινγκ Σανταντέρ είναι σε πολύ καλή κατάσταση για τα δεδομένα της, πήρε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα και συνεχίζει να απομακρύνεται από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αναδείχτηκε ισόπαλη με την Ουέσκα (1-1) εντός έδρας και έμεινε αήττητη για τρίτο σερί παιχνίδι. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία ο απολογισμός πια, σε πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, για το συγκρότημα του Χοσέ Αλμπέρτο. Η Ράσινγκ παλεύει κάθε ένα από τα παιχνίδια της, με το μυαλό της στην αποφυγή του υποβιβασμού. “Απομένουν 33 βαθμοί και αν η ομάδα “κοιμηθεί”, θα είναι λάθος. Αυτό δεν είναι αποδεκτό”, δήλωσε ο κόουτς Χοσέ Αλμπέρτο. Αμφίβολοι παραμένουν οι Πολ Μορένο και Αρτούρο Μολίνα. 

Ράσινγκ Σανταντέρ Στατιστικά

*7/10 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*9/10 παιχνίδια τελευταία με “2-3 γκολ”

*Σκοράρει σε 10/16 παιχνίδια εκτός έδρας

Λούγο – Ράσινγκ Σανταντέρ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ