38η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Κόβεντρι-Μπλάκπουλ 1-2.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της ΚΠΡ με σκορ 6-1, στα πλαίσια της 37ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Γέιτς με πέναλτι στο 3’ και το 2-0 ο Λιόνς στο 11’. Το 3-0 πέτυχε ο Νέλσον στο 14’ και το 4-0 Θόρνιλι στο 36’. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Μάρτιν στο 43’ και το 5-1 έκανε ο Λιόνς με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 48’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντουγκάλ στο 88’.

Εξαιρετική εμφάνιση και τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη για τη Μπλάκπουλ. Είχε τον έλεγχο στο ματς από την αρχή του αγώνα και κατάφερε να το «καθαρίσει» από το ημίωρο. Στη συνέχεια έβγαλε αδράνεια και επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να σκοράρουν εξίσου, όμως στην επανάληψη δεν μείωσε το ρυθμό της, βρίσκοντας ακόμη δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.

Πολύ σημαντικό το να κάνει το 2/2, παίρνοντας το τρίποντο και στο σημερινό παιχνίδι. Έχει ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, ενώ παράλληλα είναι και αρκετά πιο ξεκούραστη με βάση τον τρόπο με τον οποίο ήρθε κιόλας η νίκη αυτή. Έχει και πάλι το πλεονέκτημα έδρας και πρέπει να εκμεταλλευτεί τη μετριότητα που βγάζει τελευταία η αντίπαλός της, προκειμένου να αποσπάσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παραμένει αήττητη εντός έδρας, μετρώντας τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις.

Μπλάκπουλ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Γουίγκαν με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 37ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Γκιόκερες στο 52’, όμως ισοφαρίστηκαν από το αυτογκόλ του ΜακΦάτζιν στο 83’.

Καλή εμφάνιση, αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα για την Κόβεντρι. Είχε μεν ευκαιρίες και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με την αρχή της επανάληψης, όμως στα τελευταία λεπτά αδράνησε, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν.

Μια πολύ πιο αποτελεσματική εμφάνιση θα χρειαστεί σήμερα ώστε να περάσει από τη σκληρή έδρα της Μπλάκπουλ. Είναι σε γενικές γραμμές σε καλή κατάσταση, όμως έχει δείξει αστάθειες αμυντικά στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις της, με αποτέλεσμα να δέχεται εύκολα γκολ. Θετικό το γεγονός ότι βρίσκει με συνέπεια δίχτυα, αλλά αυτό δεν της είναι πολλές φορές αρκετό.

Κόβεντρι Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Μπλάκπουλ – Κόβεντρι στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ