*28η αγωνιστική 

*Στον Α’ γύρο: Mέπεν – Βικτώρια Κολωνίας 2-2

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (2-3-2).

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ

Προηγούμενο ματς: Έδειξε χαρακτήρα στο εκτός έδρας παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην Χάλεσερ και έμεινε στο 2-2. Δίκαιο αποτέλεσμα, το παιχνίδι από πολλές απόψεις ήταν ισορροπημένο. Όλη η δράση εντοπίζεται στο δεύτερο ημίχρονο με την γηπεδούχο να προηγείται δις και την Βικτώρια να ισοφαρίζει αμφότερες τις φορές (69′, 85′).

Περιμένει καρτερικά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και περίπου δέκα στροφές πριν από το φινάλε έχει μείνει χωρίς στόχους, αφού θεωρείται απίθανο να κινδυνέψει αλλά εξίσου απίθανο να διεκδικήσει και την άνοδο. Αυτό ίσως επιφέρει μια χαλάρωση. Μετρά μόλις μία ήττα στα επτά τελευταία για το πρωτάθλημα (2-4-1). Ξανά εκτός με τραυματισμό οι Λορχ και Χάιστερ.

Βικτώρια Κολωνίας Στατιστικά

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με διπλό στο πρώτο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΜΕΠΕΝ

Προηγούμενο ματς: Πριν από τρεις ημέρες, υποδέχτηκε την Βερλ και ηττήθηκε με 1-3 σε ένα παιχνίδι με πολλή ένταση και πάθος. Ανύπαρκτη στο πρώτο μέρος, απλά θεατής της αναμέτρησης, βρέθηκε να χάνει με 0-2 στην ανάπαυλα (22′, 33′), ενώ στην επανάληψη δεν άλλαξαν και πολλά, ειδικά από την στιγμή που έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής (57′). Τέσσερα λεπτά μετά δέχτηκε τρίτο τέρμα, οι αποδοκιμασίες είχαν ήδη αρχίσει, αλλά το γκολ της μείωσης στο 86′ «χρύσωσε» κάπως το χάπι.

Με το αποτέλεσμα αυτό υποχώρησε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, παραμένει ωστόσο κοντά βαθμολογικά με την σωτηρία. Το ζήτημα είναι πως η εικόνα της δεν πείθει στο ελάχιστο και δεν μπορεί με τίποτα να κερδίσει αγώνα. Από τα τέλη Αυγούστου (!) έχει μόλις μία νίκη. Τιμωρημένος ο Αμπιφάντε, γνώριμοι οι τραυματίες της, ουκ ολίγοι σε ακόμη ένα ματς.

Μέπεν Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με over 2,5

*9/11 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ – ΜΕΠΕΝ στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ