37η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 5/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Μπόλτον-Σέφιλντ Γουένσντεϊ 0-2.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Πόρτσμουθ με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Γουίντας στο 11’, ενώ στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Ιόρφα στο 78’.

Πέμπτη σερί νίκη για τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ με μια αποτελεσματική εμφάνιση. Μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ από νωρίς, ενώ στη συνέχεια παρά την έντονη πίεση που δέχθηκε, αλλά και το αριθμητικό μειονέκτημα που είχε, δεν επέτρεψε την παραβίαση της εστίας της.

Συνέχεια σε αυτό το νικηφόρο σερί που έχει δημιουργήσει τις τελευταίες εβδομάδες θέλει να δώσει, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση, είναι με διαφορά μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, σκοράροντας με τρομερή άνεση κόντρα σε κάθε αντίπαλο, ενώ παράλληλα αμυντικά είναι πολύ σταθερή και δεν επιτρέπει εύκολα απειλές προς την εστία της. Έχει δεχθεί μόλις σε ένα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της γκολ, ανεξαρτήτως έδρας, ενώ παράλληλα η τελευταία φορά που απέτυχε να βρει δίχτυα στο πρωτάθλημα ήταν κόντρα στην Όξφορντ (0-0).

Σέφιλντ Γουένσντεϊ Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΟΛΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Ίπσουιτς, στα πλαίσια της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 0-1 ο Χιρστ στο 44’ και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Μπούργκες στο 68’.

Να μην χάσει άλλο έδαφος θέλει ιδανικά, όμως αντιμετωπίζει μία ακόμα πολύ δυνατή αντίπαλο, η οποία μάλιστα είναι και πρωτοπόρος. Μέτρια η εικόνα της αυτή την περίοδο, δεν πείθει ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις της, δείχνοντας πως έχει προβλήματα κυρίως στο αμυντικό της κομμάτι. Μεσοεπιθετικά είναι μεν επικίνδυνη, αλλά δεν το έδειξε σε καμία από τις δύο πρόσφατες αναμετρήσεις της, αποτυγχάνοντας να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Δεν έχει άλλα περιθώρια για γκέλες, καθώς έχει μία αγωνιστική παραπάνω από τις ομάδες που βρίσκονται γύρο της, με αποτέλεσμα να είναι πιθανό ακόμα και να χάσει τη θέση της στην εξάδα το ερχόμενο διάστημα.

Μπόλτον Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Μπόλτον στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ