8η αγωνιστική

* Goal/Goal & Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία ντέρμπι

* Η Κόλο Κόλο μετρά 5 σερί νίκες στο clasico, ενώ είναι αήττητη από το 2013 με ρεκόρ 16-6-0!

* Από το 2004 έχει να κερδίσει η Ουνιβερσιδάδ στην έδρα της Κόλο Κόλο!

* Το μεγάλο ντέρμπι της χώρας, ονόματι superclasico.

ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (2-0) επί της Μαγκαγιάνες. Ο Καστίγιο άνοιξε το σκορ στο 13’ και ο Λεσκάνο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 72’.

Η πρωταθλήτρια επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο κολλητές εντός έδρας “γκέλες”, ανέκτησε αυτοπεποίθηση πριν το superclasico, στο οποίο μπορεί να καλύψει κομμάτι από το χαμένο έδαφος της εκκίνησης.

Παραδόξως, στο ματς με τη Μαγκαγιάνες, η οποία της στέρησε τον τίτλο του Σούπερ Καπ, δεν είχε την επιθετική πρωτοβουλία, αλλά ήταν πολύ πιο επικίνδυνη. Έπαιξε έξυπνα δίνοντας μέτρα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αναλώθηκαν σε μία φλύαρη κατοχή (58%) με μόλις 2 τελικές σε όλο το ματς! Πιο άμεσο, κάθετο το επιθετικό πλάνο του κόουτς Κιντέρος, πειστική η εμφάνιση της Κόλο Κόλο, είχε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 11/14 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Λα Καλέρα. Ο Φερνάντες άνοιξε το σκορ στο 23’ για την Ουνιβερσιδάδ, ο Πέρες ισοφάρισε στο 63’ για τη Λα Καλέρα.

Δεν κατάφερε να κάνει το 4/4 η Ουνιβερσιδάδ την προηγούμενη Πέμπτη, αλλά πηγαίνει με πολύ καλή ψυχολογία στο superclasico, η οποία πηγάζει από το δυνατό restart που έχει κάνει το 2023 με τον Πελεγκρίνο στον πάγκο. Πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες άσχημες σεζόν, δείχνει ότι επέστρεψε στη διεκδίκηση μεγάλων στόχων.

Ισορροπημένο το ξεκίνημα του αγώνα με τη Λα Καλέρα, η Ουνιβερσιδάδ εκμεταλλεύτηκε λάθος τοποθέτηση της αντίπαλης άμυνας για να προηγηθεί, σε ένα πρώτο ημίχρονο με μοιρασμένες απειλές. Η Ουνιβερσιδάδ μπήκε στο δεύτερο μέρος με στόχο να “καθαρίσει” το παιχνίδι, αλλά η η Λα Καλέρα αμύνθηκε αποτελεσματικά μέχρι να ισοφαρίσει σε φάση από πλάγιο. Δίχως ιδιαίτερες απειλές το κλείσιμο της αναμέτρησης.

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ