*15η αγωνιστική 

*Νότιος όμιλος.

*Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τελευταία φορά την σεζόν 2006-2007.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Προηγούμενο ματς: Παρότι στην επιστροφή της στη δράση έδωσε ένα παιχνίδι με αυξημένο τον βαθμό τη δυσκολίας, εκείνη κατάφερε να μείνει όρθια και να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας από το εκτός έδρας παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής. Μοιρασμένο παιχνίδι με τελικές και για τις δύο ομάδες, έμεινε πίσω στο σκορ από δικό της λάθος στα μισά του δεύτερου μέρους (67′). Παρόλα αυτά βρέθηκε μια καλή ευκαιρία στο 82′ και την αξιοποίησε.

Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της για το πρωτάθλημα μετράει μόλις μία ήττα, γεγονός που την διατηρεί στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Διαγράφει μεγάλη πορεία και αυτό είναι κάτι περισσότερο από εμφανές, ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι τέτοια, που δεν την αφήνουν να το απολαύσει όσο θα μπορούσε. Γισ ένα από αυτά, έφαγε τιμωρία τριών βαθμών. Σοβαρός τραυματισμός για τον πολύτιμο μεσοεπιθετικό Μηλιώτη, που χάνει το γκολ της σεζόν.

ΟΦ Ιεράπετρας Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

HΛΙΟΥΠΟΛΗ

Προηγούμενο ματς: Σε ένα πολύ κομβικό παιχνίδι για την προοικονομία του νότιου ομίλου αλλά και του προσήμου που θα έχει η φετινή σεζόν για την Ηλιούπολη, έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Προοδευτική. Το αποτέλεσμα αυτό δεν την άφησε ικανοποιημένη. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 14′ αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 38′. Μοιρασμένο δεύτερο μέρος, στο 82′ η φιλοξενούμενη σκόραρε αλλά παρότι ο διαιτητής στην αρχή το μέτρησε, μετά από αρκετά λεπτά διαβούλευσης με τον βοηθό του, το ακύρωσε. Έμεινε και με δέκα λόγω αποβολής του Τριανταφυλλάκου.

Μεγάλη η σημασία του αγώνα αυτού, το σημαντικό για εκείνη είναι πως δεν έχασε απέναντι σε έναν βασικό αντίπαλο για την παραμονή και διατηρεί υπό έλεγχο την κατάσταση αυτή (+8 από την επικίνδυνη ζώνη). Τιμωρημένοι οι Τριανταφυλλάκος και Τσαφταρίδης.

Ηλιούπολη Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ