FIBA Champions League: Για την ύπαρξη της η Μπρίντιζι

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
FIBA Τσάμπιονς Λιγκ

5098. CSU ΚΛΟΥΖ-ΝΑΠΟΚΑ – ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ (19:00)

Ποιος να το περίμενε ότι δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, η ρουμάνικη Κλουζ που ξεκίνησε από τα προκριματικά θα ήταν πρώτη στον όμιλο. Πολύ καλή δουλειά έχει γίνει, υπάρχει χημεία στο παρκέ και με νίκη σήμερα κλειδώνει πρόκριση κι είναι κοντά στην πρωτιά. Στο τελευταίο της ματς στον όμιλο κέρδισε τη Χάποελ Χολόν με 106-101. Στο πρωτάθλημα Ρουμανίας έχει μόνο νίκες.

Κλουζ Ναπόκα – Μπρίντιζι στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπρίντιζι δεν είναι καλά. Μπορεί να βρήκε την πρώτη της νίκη στον όμιλο κόντρα στην Νταρουσάφακα, αλλά στην Ιταλία μετρά τέσσερις σερί ήττες και βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Δεν υπάρχει καλή ψυχολογία, αλλά σίγουρα έχει καλύτερο ρόστερ από τους Ρουμάνους και αν παίξει αυτό που μπορεί τότε έχει πιθανότητες νίκης.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

Θα πάρουμε το ρίσκο για διπλό στο χάντικαπ. Οι Ρουμάνοι έχουν ενθουσιασμό, αλλά η Μπρίντιζι παίζει την ύπαρξη της και θέλει μέσα από το Τσάμπιονς Λιγκ να βρει ρυθμό και για το πρωτάθλημα. Έχει μαζί της και ένα μαξιλαράκι ασφαλείας 3.5 πόντων και θα παίξουμε διπλό με χάντικαπ στο 1.80 από τη stoiximan.


5099. ΧΑΠΟΕΛ ΧΟΛΟΝ – ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ (19:30)

Οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ και το ματς είναι εξαιρετικά κρίσιμο. Πριν μία εβδομάδα στο ματς που έγινε στην Τουρκία η Ντάσκα νίκησε με 86-79 τους Ισραηλινούς και θα είναι σημαντικό σε περίπτωση ήττα να μην χάσει και τη διαφορά. Η Χάποελ μετά από αυτό το ματς κέρδισε με 80-68 εντός έδρας την Γκαλίλ Ελιόν.

Η Νταρουσάφακα επικράτησε της Γιάλοβα εντός με 74-62 και με αυτό το αποτέλεσμα έκλεισε πλέον ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων. Τρεις νίκες για το πρωτάθλημα και μία για το Τσάμπιονς Λιγκ. Με νίκη σήμερα κλειδώνει την πρόκριση ότι κι αν γίνει στο άλλο ματς του ομίλου στη Ρουμανία.

Θα θέλαμε να εμπιστευτούμε την Νταρουσάφακα στο +3,5, αλλά η Χολόν είναι δυνατή στην έδρα της και στο τέλος αν πάνε τα πράγματα κλειστά θα παιχτεί και η διαφορά του πρώτου αγώνα. Καλύτερα να απέχουμε.

Χάποελ Χολόν – Νταρουσάφακα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

5100. ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ – ΝΙΖΝΙ ΝΟΒΓΚΟΡΟΝΤ (21:30)

Η Μάλαγα αν κερδίσει σήμερα παίρνει την πρωτιά, αλλιώς θέλει νίκη στο Λαύριο την τελευταία αγωνιστική για να πετύχει τον στόχο της. Στο ματς με την Ντιζόν εμφανίστηκε από χαλαρή ως αδιάφορη. Στο πρωτάθλημα έχασε από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη σε ματς που πάλεψε στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν άντεξε από το τρίτο δεκάλεπτο και μετά

Ουνικάχα Μάλαγα – Νίζνι Νόβγκοροντ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Νίζνι έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης, αφού κατάφερε να κερδίσει το Λαύριο, να καλύψει και την ισοβαθμία. Μετά τη χθεσινή ήττα του Λαυρίου ακόμη κι αν χάσει σήμερα έχει ελπίδες για την 3η θέση. Στη VTB μετρά δύο ήττες στη σειρά από Σάρατοφ και Ζενίτ εκτός έδρας.

Θα καθαρίσει την πρόκριση η Μάλαγα, αλλά το χάντικαπ στους 10.5 πόντους μας φαίνεται απαγορευτικό για οποιοδήποτε ποντάρισμα.