Προγνωστικά Μπάσκετ: Μικρή διάθεση για άμυνα στο Λαύριο

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
μπάσκετ slider

5413. ΑΝΔΟΡΑ – ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ (13:30)

Δεν είναι καλά η Ανδόρα. Δεν έχει ακόμη καταφέρει να κάνει ακόμη νίκη μέσα στη χρονιά. Σε τέσσερα παιχνίδια μετρά ισάριθμες ήττες. Τελευταία ήταν αυτή στην έδρα της Μπούργκος με 81-79. Με εξαίρεση την πρεμιέρα όπου έχασε στην παράταση από την Μπέτις, στα άλλα τρία ηττήθηκε με διψήφια διαφορά. Πολύ σημαντική η απουσία του Νάτσο Γιοβέτ και ψάχνει να βρει λύσεις, ιδιαίτερα στην περιφέρεια και την οργάνωση. Το κλίμα δεν είναι καλό, υπάρχει πίεση, μένει να δούμε αν θα την καταπιεί, ή θα την ωθήσει να βγάλει αντίδραση.

Ανδόρα – Γκραν Κανάρια στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μας δικαιώνουν οι νησιώτες μέχρι τώρα. Σε τέσσερις αγωνιστικές η Γκραν Κανάρια έχει τρεις νίκες. Στο τελευταίο παιχνίδι μάλιστα την εμπιστευτήκαμε και στο χάντικαπ κι αυτή το κάλυψε κερδίζοντας με 84-71 την Μπανταλόνα εντός έδρας. Ο Αλμπισί με 16 πόντους και 6 ασίστ ήταν ο μεγάλος ηγέτης, ενώ από κοντά ήταν διψήφιοι και οι Σλότερ, Ένις και Ντιοπ. Γενικά έχει ένα εξαιρετικό ρόστερ, γίνεται σωστή διαχείριση από τον κόουτς Φίσακ και μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα, ενώ δεν έχει κούραση από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Οριακά αποδεκτό, για να μην μπλέξουμε με χάντικαπ, το 1.72 στη νίκη της Γκραν Κανάρια και θα το εμπιστευτούμε. Αν δεν σκεφτόμασταν ότι μία πληγωμένη ομάδα είναι πάντα επικίνδυνη να βγάλει δυνατή αντίδραση, τότε θα παίζαμε και στο χάντικαπ, αλλά τώρα θα πάμε απλά στο καθαρό διπλό, βρίσκοντας το 1.72 στη stoiximan.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ


5334. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (17:00)

Ο Κολοσσός ήταν καλός στη Λάρισα, αλλά έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη και την ευκαιρία να ξεκινήσει με ροζ φύλλο το πρωτάθλημα. Οι Ροδίτες είχαν την κατάσταση στα χέρια τους με προβάδισμα έξι πόντων στο τελευταίο δίλεπτο αλλά τελικά το ματς πήγε στην παράταση κι εκεί χάθηκε. Μίλερ και Τιλί ήταν πρώτοι σκόρερ με 13 πόντους έκαστος. Ιδιαίτερα ο Τιλί αν είναι υγιής, τότε θα βοηθήσει στο μέγιστο επίπεδο. Ξεχώρισαν επίσης και οι 12 ασίστ του βετεράνου Ξανθόπουλου, αλλά σίγουρα θέλει βοήθειες (ενίσχυση ρόστερ εννοούμε).

Κολοσσός Ρόδου – Απόλλων Πάτρας στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Απόλλωνας επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια και κατάφερε αυτό να το συνδυάσει με νίκη. Κέρδισε εντός έδρας με 80-72 τον Ιωνικό δίκαια και με σχετική άνεση. Οι παίκτες του Βετούλα έπαιξαν καλό μπάσκετ και είχαν μπροστάρηδες τους Δίπλαρο, Κόουλμαν και Τσαλμπούρη που σημείωσαν από 24, 22 και 16 πόντους αντίστοιχα. Δηλαδή περισσότερο από το 75% των πόντων της ομάδας τους. Ο Απόλλωνας έδειξε να είναι αρκετά δεμένος για το δεδομένο ότι είμαστε στην αρχή της χρονιάς.

Είναι αρκετοί οι 6.5 πόντοι στους οποίους έχει βγει το όριο του αγώνα. Ο Κολοσσός θα πάρει δύναμη από την έδρα του, αλλά θα έχει και το άγχος για την πρώτη νίκη. Ο Απόλλωνας μπορεί να μην έχει την αίγλη του παρελθόντος αλλά επέστρεψε δείχνοντας ότι ξέρει την κατηγορία. Το ματς θα είναι ντέρμπι και ενδεχομένως να κριθεί στο φινάλε. Θα πάμε με το +6,5 για διπλό στο χάντικαπ με απόδοση 1.90 στη winmasters.


5424. ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ – ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ (18:00, COSMOTE SPORT 8)

Έχει ξεκινήσει αρκετά μπλαζέ η πρωταθλήτρια Ευρώπης. Δεύτερη αγωνιστική και δεύτερη ήττα στην Ευρωλίγκα, αυτή τη φορά από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας εντός έδρας με 100-96. Φοβερός και τρομερός ο Μίτσιτς με 32 πόντους, αλλά στην άμυνα δεν υπήρχε καμία ενέργεια. Μετά την ήττα από το Μιλάνο είχε αντιδράσει με 101-55 στο πρωτάθλημα επί της Μπεσίκτας. Θέλει να κάνει ξανά το ίδιο αλλά τώρα έχει απέναντί της μία πολύ πιο δυνατή ομάδα.

Αναντολού Εφές – Καρσίγιακα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Καρσίγιακα ξεκίνησε με νίκη στο Ισραήλ κόντρα στη Χάποελ τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο νεοφερμένος Κόλσον κάνει πράγματα και θαύματα εντός και εκτός συνόρων. Βέβαια το κλειδί αυτής της Καρσίγιακα δεν είναι άλλος από τον κόουτς Ουφούκ Σαρίτσα που έχει αλλάξει επίπεδο τον σύλλογο. Πολύ καλή προσθήκη και ο Μάικλ Ρολ που ήρθε με την εμπειρία από το Μιλάνο και την ποιότητα να ανεβάσει αυτό το ρόστερ και τη συνολική λειτουργία της ομάδας.

Αν δεν ήταν πληγωμένη η Εφές θα παίζαμε στο διπλό με +8,5. Τώρα όμως σκεφτόμαστε εντελώς ανάποδα. Όπως έκανε με την Μπεσίκτας, έτσι και σήμερα ο Αταμάν θα ζητήσει από τους παίκτες του να πατήσουν το πόδι στο γκάζι. Κι αυτό μας ωθεί να πιστέψουμε ότι η Εφές θα κερδίσει με διψήφια διαφορά. Άρα λοιπόν με το όριο να είναι μονοψήφιο πάμε στον άσσο με χάντικαπ στο 1.90 από την interwetten.


5335. ΛΑΥΡΙΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:00, ERT3)

Συνεχίζει να καταπλήσσει. Σαν να μην σταμάτησε από πέρσι. Σαν να μην έπιασε ταβάνι με τα περσινά θαύματα. Το Λαύριο άλωσε την Πυλαία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος παίζοντας φοβερό μπάσκετ, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ κατάφερε να κερδίσει την πολύπειρη Ναντέρ, αποτέλεσμα που συζητήθηκε. Σε φοβερή κατάσταση η ομάδα του Σερέλη, ενώ έχει παίκτες που βγαίνουν μπροστά για να πάρουν τα ματς όπως οι Κάρτερ και Σμιθ.

Λαύριο – Ολυμπιακός στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να κάνει μεγάλη χρονιά. Στη μετά-Σπανούλη εποχή ο Μπαρτζώκας και οι παίκτες του δείχνουν αρκετά ικανοί για μεγάλα πράγματα. Δύο 25άρες κόντρα σε ΑΕΚ και Μπασκόνια, για να έρθει η μεγάλη νίκη επί της αήττητης, μέχρι να έρθει στο ΣΕΦ, Ρεάλ Μαδρίτης. Εξαιρετική άμυνα από τους ερυθρόλευκους.

Αμφότερες έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Το Λαύριο θα πρέπει να τις συνηθίσει, ο Ολυμπιακός μπαίνει σε διαβολοβδομάδα. Εκτιμούμε ότι δεν θα το ζορίσουν πολύ στην άμυνα και οι δύο κι ας θέλει ο Μπαρτζώκας άμυνα σε κάθε ματς. Είδαμε και με την ΑΕΚ ότι ανέβηκε το τέμπο. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα με το μπάσκετ που παίζει και το Λαύριο και πάμε με το over 155.5 στο 1.90 από την bwin.


5403. ΒΕΝΕΤΣΙΑ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (18:30)

H Βενέτσια έκανε καλή πρεμιέρα κόντρα στην Κρεμόνα με 88-71, αλλά στο Τρεβίζο αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων και έχασε με 80-76. Ο Ντε Ραφαέλε συνεχίζει φυσικά στο τιμόνι, ο κορμός είναι σταθερός και γενικά η Βενέτσια είναι μία πολύ αξιόλογη ομάδα. Ο Τονούτ είχε 20 πόντους στην ήττα στο Τρεβίζο, ενώ ο Ντε Νικολάο προσέθεσε 12. Κανείς άλλος δεν ήταν διψήφιος, αλλά ούτως ή άλλως ο Ιταλός κόουτς με τα περίεργα γυαλιά οράσεως μπαίνει πολύ βαθιά στο ρόστερ του.

Βενέτσια – Βίρτους Μπολόνια στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βίρτους δείχνει αποφασισμένη να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Η ομάδα του Σκαριόλο έχει μάθει να παίζει δίχως τον Γιούντο, ενώ στη θέση του έχει τον Σάμπσον. Εκτός και ο Αμπας επιλέχτηκε ως αντικαταστάτης ο Κορντινιέ. Σε δύο ματς πάντως έχει ισάριθμες ευρείς νίκες. Η τελευταία ήταν επί της Βαρέζε εντός έδρας με το εμφατικό 97-56. Ο Χέρβεϊ ήταν πρώτος σκόρερ με 23 πόντους. Στους 19 ο Γουίμς, στους 17 ο Μπελινέλι, διψήφιος και ο Αλιμπέγκοβιτς στους 13. Χαμηλά ο Τεόντοσιτς που σε τέτοια παιχνίδια δεν δείχνει και ιδιαίτερη όρεξη.

Όπως είπε και ο κόουτς των γηπεδούχων, το ματς είναι πρόκληση για τους παίκτες του. Η Βενέτσι θα κάνει ότι μπορεί για να δυσκολέψει τους πρωταθλητές και με σύμμαχο την έδρα, αφού πλέον υπάρχει και κόσμος στις κερκίδες μπορεί να μας προσφέρει ένα ντέρμπι. Θα πάρουμε το +3,5 για άσσο στο χάντικαπ με απόδοση 1.90 στην betshop.

Δείτε τα σημερινά αποτελέσματα μπάσκετ