Ανοικτό παιχνίδι στο “Μεάτσα”

Ανανεώθηκε:
giuseppe meazza san siro inter

Καλημέρα φουνταριστοί!

Ξανά ταμείο χθες για τη στήλη! Η Μπάγερν Μονάχου επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στην αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα, επικράτησε με άνεση 0-3 και επαληθεύτηκε το διπλό. Οι “Μπλαουγκράνα” από την άλλη, έκαναν πολύ κακή εμφάνιση, σε κανένα σημείο του αγώνα δε μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί και να απειλήσουν σημαντικά την εστία του Νόιερ.

Η ημέρα είναι αφιερωμένη στην επιστροφή του Τσάμπιονς Λιγκ, με σπουδαίες αναμετρήσεις και ζευγάρια που μπορεί να κρύβουν εκπλήξεις. Στο στοιχηματικό κουπόνι στην betshop ξεχωρίζουν οι αγώνες από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ίντερ – Ρεάλ Μαδρίτης στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ίντερ – Ρεάλ Μαδρίτης Προγνωστικά

– Η Ίντερ ξεκίνησε πολύ καλά το νέο πρωτάθλημα και φαίνεται ότι και μπορεί και φέτος να διεκδικήσει τον τίτλο. Ο Σιμόνε Ιντσάγκι φτιάχνει μια ομάδα που μοιάζει στη Λάτσιο, που είχε μέχρι πέρυσι. Πολύ καλή επιθετικά, με ρυθμό και παραγωγή φάσεων, σχετικά άνετο σκοράρισμα, όμως με ευάλωτη άμυνα. Ήδη οι “Νερατζούρι” πλήρωσαν τα αμυντικά κενά κόντρα στη Σαμπντόρια και πέταξαν δύο πόντους στη Γένοβα, με το τελικό σκορ να είναι 2-2. Πρώτη απώλεια για φέτος, έπειτα από δύο διαδοχικές νίκες στο ξεκίνημα. Όλα τα ματς της Ίντερ είχαν γκολ εκατέρωθεν και over 2.5.

Παίξε νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ ΚΕΘΕΑ: 1114 Εποπτεία εμπ. επικ/νίας: ΕΕΕΠ

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τη νίκη επί της Θέλτα για το πρωτάθλημα, χάρη στην πολύ καλή επιθετική λειτουργία που είχε και την εκτελεστική δεινότητα του Καρίμ Μπενζεμά. Αναβρασμένος και ο Βινίσιους που σκόραρε για τρίτο ματς στη σεζόν και κέρδισε το πέναλτι για το τελευταίο τέρμα στο παιχνίδι. Τρίτη νίκη σε τέσσερα παιχνίδια για τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει και μία ισοπαλία. Το θετικό για το σημερινό παιχνίδι είναι ότι επιστρέφει στην άμυνα ο Αλάμπα, με τον οποίο ως στόπερ, έχει το μοναδικό ματς με μηδέν παθητικό φέτος. Μετρά 3/4 παιχνίδια με goal/goal και over 3.5 η ομάδα του Αντσελότι. 

Περιμένω να γίνει ανοικτό παιχνίδι και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Το έχουν το εύκολο γκολ, με βάση το τι έχουν δείξει έως τώρα στη σεζόν. Είναι μεν πρώτο ματς στον όμιλο, δεν διακυβεύεται δε κάτι ακόμα, όσον αφορά την πρόκριση. Επιλέγω το combo ποντάρισμα στο goal/goal & over 2.5 που προσφέρεται σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00  Ίντερ – Ρεάλ Μαδρίτης | G/G & Over 2.5 @ 2.00

Ίντερ – Ρεάλ Μαδρίτης στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ