*9η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες παίζουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους μεταξύ τους. Αλλωστε η μία ομάδα συμμετείχε πέρυσι πρώτη φορά στο πρωτάθλημα και η άλλη φέτος.

ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Γουέστερν Γιουνάιτεντ ηττήθηκε 3-2 εκτός έδρας από την Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς, παρόλο που προηγήθηκε δύο φορές στο παιχνίδι, αφού κατά τα άλλα δεν απείλησε ιδιαίτερα την αντίπαλο της. Εχασε ξανά λοιπόν μετά από δύο αγώνες, αλλά γενικώς δεν έχει ξεκινήσει καλά το φετινό πρωτάθλημα, έχοντας μόνο μία νίκη έπειτα από πέντε αγώνες!

Γι’ αυτό και φυσικά παραμένει χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην 10η θέση του, ξεπερνώντας μόνο δύο ομάδες από τις οποίες είναι πάνω για έναν μόλις βαθμό, αλλά και με έναν αγώνα λιγότερο, ενώ βρίσκεται στο -5 από την πρώτη εξάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την διεκδίκηση του τίτλου.

Πάντως θα λείψει για αρκετό καιρό λόγω τραυματισμού ο διεθνής αμυντικός Ρίσντον, ενώ χτύπησε και ο μέσος Πασκουάλι που θα μείνει επίσης για αρκετό καιρό εκτός.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Γουέστερν Γιουνάιτεντ έχασε 3-2 εκτός έδρας από την Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς, παρόλο που προηγήθηκε δύο φορές, την πρώτη με τον Ούσκοκ μόλις στο 4’ και την δεύτερη με τον Μπερίσα στο 42ο λεπτό. Αρχικά ισοφαρίστηκε από τον Σάιμον στο 17’, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά από τον Κουόλ, στο 77’ και στο 81’.

Γουέστερν Γιουνάιτεντ Στατιστικά

*Εχει 3/5 G/G μαζί με over 2,5 στη σεζόν.

*Εχει 2/3 Ν/G μαζί με under 2,5 εντός έδρας στη σεζόν.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΜΑΚΑΡΘΟΥΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Μακάρθουρ ήταν σαρωτική και κέρδισε με 4-0 εντός έδρας την Αδελαϊδα Γιουνάιτεντ, σε ένα παιχνίδι που αν ήταν πιο αποτελεσματική, το σκορ θα μπορούσε να είχε ξεφύγει αρκετά! Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, τρίτο σερί παιχνίδι που δεν χάνει, ενώ ειδικά μακριά από το γήπεδο της έχει 3/3 νίκες μέχρι στιγμής, κρατώντας το μηδέν στην εστία της δύο φορές.

Εχει ανέβει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -4 από την κορυφή, ενώ είναι σε απόσταση βολής, στο +1 για την ακρίβεια, από την τρίτη που δεν οδηγεί απευθείας στα ημιτελικά των πλέι οφς για την κατάκτηση του τίτλου, έχοντας και έναν αγώνα περισσότερο.

Ο προπονητής της, Αντε Μίλισιτς, είπε πώς γνωρίζουν καλά τον τρόπο παιχνιδιού της σημερινής αντιπάλου της, αφού είναι σχεδόν η ίδια ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια.

Εχει χτυπήσει ο επιθετικός Πόποβιτς και θα μείνει εκτός για λίγο καιρό, χωρίς να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Μακάρθουρ ήταν πολύ καλύτερη από την αντίπαλο της, την πήρε από τα «μαλλιά» από την αρχή, κερδίζοντας με 4-0 εντός έδρας την Αδελαϊδα Γιουνάιτεντ. Ο αγώνας έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή, η αντίπαλος της δεν την απείλησε ούτε μία φορά, ενώ η ίδια έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη! Αργησε, αλλά άνοιξε το σκορ με τον Ντάρμπισαϊρ στο 66’, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 στο 73’. Ο Μίλιγκαν στο 83’ έκανε το 3-0, πριν ολοκληρώσει ο Ντάρμπισαϊρ το χατ τρικ του με γκολ στο 89’.

Μακάρθουρ Στατιστικά

*Εχει δύο σερί N/G, 5/8 στη σεζόν.

*Εχει δύο συνεχόμενους αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας.

Γουέστερν Γιουνάιτεντ – Μακάρθουρ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ