Πέφτουν διπλά σε Ολλανδία και Γαλλία, τα πονταρίσματα στην Πρέμιερ Λιγκ

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Ποικιλία αγώνων για δυνατές διοργανώσεις περιλαμβάνει το κουπόνι του Σαββάτου (06/05). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, της Σέριε Α και της Μπουντεσλίγκα, τον τελικό κυπέλλου Ισπανίας, αλλά και πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και οι κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Πάμε αρχικά στην Α’ Ολλανδίας και την αναμέτρηση Άγιαξ – Άλκμααρ. Πτώση σημειώνεται στο διπλό εδώ, μιας και έχει φτάσει από το 6.00 στο 4.75. Μια πτώση, επομένως, κατά σχεδόν 20.8%.

Στη Β’ Γαλλίας μετά πάμε και το ματς Ανεσί – Ντιζόν. Ξανά το διπλό είναι το σημείο και σε αυτό το παιχνίδι που υποχωρεί. Καθώς είχε στην αρχή απόδοση στο 2.75 και τώρα πια έχει καταλήξει στο 2.20.

Συνεχίζουμε με Α’ Βελγίου και την αναμέτρηση Κλαμπ Μπριζ – Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ. Σε καθοδική πορεία βρίσκεται ο άσος εδώ. Είχε πρωτύτερα τιμή 2.50 και τώρα έχει αγγίξει το 2.00.

Τζίροι στοιχήματος

Και πάλι ο τζίρος κατά βάση κινήθηκε προς αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ. Η αναμέτρηση Λίβερπουλ – Μπρέντφορντ που ολοκληρώνει το πρόγραμμα του Σαββάτου για το αγγλικό πρωτάθλημα έχει μαζέψει 301.173€ μέχρι τώρα. Και σχεδόν το 67% έχει πέσει στον άσο.

Στην Μπουντεσλίγκα τώρα πάμε και τον αγώνα Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν. Έχει ποσό ως αυτή την ώρα 187.507€. Από αυτά, το 75% περίπου έχει πονταριστεί στο διπλό.

Στη γαλλική Λιγκ 1 έπειτα προχωράμε για το παιχνίδι Λανς – Μαρσέιγ με τζίρο τη στιγμή αυτή 66.050€. Εξ αυτών, το σχεδόν 41% έχει τοποθετηθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 16:00.