Μεγάλη πτώση “διπλών” σε Βέλγιο, Ιταλία – Στην Πρέμιερ Λιγκ ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Boxing Day στην Αγγλία με φουλ δράση στην Πρέμιερ Λιγκ και στις μικρότερες κατηγορίες. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Από το Βέλγιο ξεκινάμε και την αναμέτρηση Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ – Οστάνδη. Πτώση σημειώνεται στο “διπλό”, αφού από το 9.00 προσφέρεται αυτή τη στιγμή στο 7.00.

Μένουμε στο Βέλγιο για την αναμέτρηση Σαρλερουά – Άντερλεχτ. Εδώ η τιμή για τη νίκη των φιλοξενούμενων υποχωρεί, καθώς έχει πέσει από το 2.38 ως το 1.95.

Στη Β’ Ιταλίας τώρα για την αναμέτρηση ΣΠΑΛ – Πίζα. Και εδώ υπάρχει πτώση στο “διπλό”, καθώς από το 2.80 έχει πέσει στο 2.30.

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά στο Pamestoixima.gr!
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζίροι στοιχήματος

Το ενδιαφέρον στρέφεται όπως ήταν αναμενόμενο σήμερα στην Πρέμιερ Λιγκ. Πρώτο στην κατάταξη από τα παιχνίδια που διεξάγονται αργότερα είναι το Άστον Βίλα – Λίβερπουλ που μέχρι αυτή την ώρα έχει συγκεντρώσει 405.170 €, με το 58% σχεδόν να έχει πέσει στο “διπλό”.

Μένουμε Πρέμιερ Λιγκ και πάμε στον αγώνα Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ, όπου έχουν πονταριστεί 288.150 €. Όπως παρατηρούμε το 63% σχεδόν έχει κατεύθυνση στον άσο.

Και πάλι στην Πρέμιερ Λιγκ για το παιχνίδι Λέστερ – Νιουκάστλ με τζίρο 210.337 €. Το ποντάρισμα έχει πάει στη νίκη των φιλοξενούμενων σε ποσοστό 46%.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:40.