Τα έσοδα από τυχερά παιχνίδια γεμίζουν τα ταμεία στην Ισπανία

Ανανεώθηκε:
κληρωση τυχερα παιγνια

Το ενδιαφέρον για τυχερά παιχνίδια είναι τεράστιο σε όλο τον πλανήτη και φαίνεται πως η Ισπανία δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η κυβέρνηση της χώρας έχει συντάξει τον προϋπολογισμό της για το 2023. Τα έσοδα από τα τυχερά παιχνίδια προβλέπεται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη στήριξη των δραστηριοτήτων της.

Κυβερνητικοί αξιωματούχοι πιστεύουν ότι οι Ισπανοί θα ξοδέψουν περισσότερα χρήματα σε δραστηριότητες που σχετίζονται με τον τζόγο τον επόμενο χρόνο. Τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στον Γενικό Κρατικό Προϋπολογισμό αναφέρουν προσδοκίες για 9,22 δισεκατομμύρια € σε καθαρά έσοδα.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Αυτός ο αριθμός είναι μόνο από τον κύκλο εργασιών της Κρατικής Λοταρίας και της Κρατικής Εταιρείας Στοιχημάτων, του δημόσιου φορέα εκμετάλλευσης λαχείων και τυχερών παιχνιδιών που ανήκει στο Υπουργείο Οικονομικών. Δεν περιλαμβάνει έσοδα που λαμβάνει η κυβέρνηση από άλλους κλάδους τυχερών παιχνιδιών.

Εάν επιβεβαιωθούν, τα έσοδα θα υπερβαίνουν τα νούμερα πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας Covid-19. Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι ο τομέας των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών είναι στην κορυφή μεταξύ των δραστηριοτήτων ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα.

Οι πάροχοι τυχερών παιχνιδιών θα καταγράψουν καθαρά κέρδη 2,33 δισεκατομμυρίων € το επόμενο έτος, σύμφωνα με τις προβλέψεις. Δηλαδή, 55% περισσότερα από τα 1,49 δισεκατομμύρια € του 2022.