Όσκαρ 2020: Τα ειδικά στοιχήματα των βραβείων

Ανανεώθηκε:
οσκαρ 2021

Με την απονομή των βραβείων Οσκαρ 2020 να πλησιάζει, η αγωνία για το ποιοι θα είναι οι φετινοί νικητές κορυφώνεται. Το ίδιο ισχύει και σε στοιχηματικό επίπεδο. Για το τι συμβαίνει στις βασικές αγορές στο Στοίχημα Όσκαρ 2020, ποια είναι τα φαβορί στις κυριότερες κατηγορίες, καθώς και πως διαμορφώνονται οι αποδόσεις, μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες πατώντας στον παραπάνω σύνδεσμο.

Εδώ θα ασχοληθούμε με αγορές που δίνουν άλλο χρώμα στην όλη διαδικασία. Φρόντισε για αυτές ο Stoiximan, ο οποίος προσφέρει ορισμένα στοιχήματα που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα. Μπορείτε, για παράδειγμα, να παίξετε στο αν το 1917 ή το Parasite θα κερδίσουν το βραβείο για την καλύτερη ταινία. Η αν το 1917, φιλμ το οποίο φαντάζει ως το επικρατέστερο φαβορί, θα πάρει τα χρυσά αγαλματίδια τόσο για την Καλύτερη Ταινία, όσο και για τη Σκηνοθεσία. Η απόδοση, δε, να διακριθεί και στις δύο κατηγορίες το Parasite, είναι τουλάχιστον ενδιαφέρουσα!

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγορές Over / Under! Το 1917 είναι το φιλμ που έχει κλέψει μέχρι στιγμής την παράσταση. Μένει να αποδειχθεί το αν θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και τη μεγάλη βραδιά. Το line για τα Όσκαρ που ενδέχεται να κερδίσει έχει βγει στο 6.5. Προς το παρόν, το Under είναι το φαβορί, έναντι του Over. Αντίστοιχες αγορές υπάρχουν και για άλλες ταινίες. Για το Parasite, το Joker και το Once Upon a Time in Hollywood, ο book έχει βγάλει το line στο 2.5.

Υπάρχουν, δε, και συνδυαστικά στοιχήματα, τα λεγόμενα combo στη στοιχηματική αργκό. Για παράδειγμα, το Jojo Rabbit να πάρει το αγαλματίδιο για το Διασκευασμένο Σενάριο και το Parasite εκείνο για την Καλύτερη Ταινία. ‘Η Διασκευασμένο Σενάριο – Νικητής: Jojo Rabbit & Πρωτότυπο Σενάριο – Νικητής: Parasite.

Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να βρείτε αγορές για τα Όσκαρ των ηθοποιών. Παραδείγματος χάρη, για το αν θα πάρει βραβείο είτε η Adam Driver, είτε Scarlett Johansson. Υπάρχουν, επιπλέον, και άλλες επιλογές, τα λεγόμενα fun bets. Ο Μπραντ Πιτ να κάνει πρόταση γάμου στην Τζένιφερ Άνιστον στην σκηνή είναι μία από αυτές. Μία άλλη, αν θα έχει μαζί του ο Μπραντ Πιτ συνοδό!

Η μεγάλη βραδιά πλησιάζει και ο Stoiximan.gr έχει ετοιμάσει ένα άψογο προϊόν, όπως συμβαίνει, άλλωστε στα μεγάλα γεγονότα!

Μείνετε συντονισμένοι!