*1η αγωνιστική του 5ου ομίλου
*Οι ομάδες έχουν χωριστεί σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Κάθε ομάδα θα παίξει εντός – εκτός έδρας με τις υπόλοιπες τρεις. Οι δύο πρώτες κάθε ομίλου περνούν στους “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες. Η τρίτη κάθε ομίλου περνάει στη φάση των πλέι οφ του Κόπα Σουνταμερικάνα για την πρόκριση στους “16”.
*Οι δύο ομάδες παίζουν πρώτη φορά μεταξύ τους.
*Ντεμπούτο του Φερνάντο Ντινίζ στον πάγκο της Κορίνθιανς.
ΠΛΑΤΕΝΣΕ (Αργεντινή)
Προηγούμενο ματς: Η Πλατένσε έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Πλατένσε, σε ένα πολύ κακό παιχνίδι, με την αντίπαλο της ελάχιστα πιο επικίνδυνη και απειλητική.
Η Πλατένσε πήρε έναν πολύτιμο βαθμό, με το εκτός έδρας 0-0 απέναντι στη Λανούς, ειδικά έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση, αφού περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, χωρίς να κάνει κάποια φάση για να σκοράρει η ίδια.
Αυτή ήταν η τέταρτη ισοπαλία της στους έξι τελευταίους αγώνες που δεν κερδίζει, ενώ γενικώς έχει τρεις ήττες στη σεζόν, σε 13 παιχνίδια συνολικά, με μόνο τέσσερις νίκες, έχοντας και έξι ισοπαλίες.
Αλλά το θέμα είναι πώς ξεκίνησε το 2026 με μία ισοπαλία και τρεις σερί νίκες, έχοντας κερδίσει μόνο ένα από τα εννιά τελευταία παιχνίδια, στα οποία έχει γνωρίσει και τις τρεις φετινές της ήττες.
Στατιστικά
*11/13 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της, 10 σερί στα πιο πρόσφατα.
*10/13 N/G στα τελευταία παιχνίδια της, τρία συνεχόμενα στα πιο πρόσφατα.
ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ (Βραζιλία)
Προηγούμενο ματς: Η Κορίνθιανς έχασε 0-1 εντός έδρας από την Ιντερνασιονάλ, με τέρμα του Μπερναμπέι στο 78ο λεπτό.
Η Κορίνθιανς έχασε 0-1 εντός έδρας από την Ιντερνασιοναλ, δεύτερη σερί ήττα, έπειτα από τρεις σερί ισοπαλίες, όμως ένατο σερί παιχνίδι που δεν κερδίζει, έχοντας τέσσερις ήττες και πέντε ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα!
Το τελευταίο παιχνίδι ήταν το τελευταίο με τον Ντορίβαλ Ζούνιορ στον πάγκο, πριν απολυθεί, με τον Φερνάντο Ντινίζ να αναλαμβάνει άμεσα στη θέση του και απόψε θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της.
Και σε 21 συνολικά παιχνίδια το 2026 έχει εφτά νίκες, εφτά ισοπαλίες και εφτά ήττες, ενώ ειδικά στην έδρα της έχει τρεις νίκες και τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες. Κάτι που σημαίνει πώς μακριά από αυτό έχει τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες.
Συνεχίζει να είναι κακή η βαθμολογική της κατάσταση στο εθνικό πρωτάθλημα, μένοντας αρκετά πίσω από το ξεκίνημα της σεζόν. Είναι στην 16η θέση, τελευταία παραμονής, στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ στους αγώνες της μπαίνουν πλέον τα λιγότερα γκολ στην κατηγορία, μαζί με αυτούς της Ιντερνασιονάλ! Επίσης, έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας!
Στατιστικά
*3/5 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.
*12/13 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.